Tomek - ocena (2) Nic dodać, nic ująć. Poprostu najlepsze Przedszkole w Trójmieście!! Tomek Rodzic - ocena (1) Cudowne miejsce rozwoju dla dziecka. Kadra bardzo zaangażowana w zapewnienie... Rodzic Marta K - ocena (1) Moje dziecko zostaje z uśmiechem na ustach w żłobku. Panie są wspaniałe.... Marta K
Weronika - ocena (1) Miejsce idealne dla maluszków. Panie bardzo opiekuńcze, empatyczne,... Weronika Weronika - ocena (1) Fajne przedszkole dbajace o potrzeby dzieci, pomagająca w codziennych... Weronika EmZet - ocena (1) Córka uczęszcza od kwietnia, z uśmiechem wchodzi do żłobka i z uśmiechem... EmZet Mama Natalki - ocena (1) Przedszkole Misia Wojtka to miejsce, w którym dziecko czuję się jak w drugim... Mama Natalki Ola - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla dzieci, można spokojnie nie martwić się o dobro... Ola Emilia - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić przedszkole Misia Wojtka. Wspaniała kadra i... Emilia Anonim - ocena (1) Kameralna placówka, 2 oddziały z podziałem wiekowym, doswiadczony personel,... Anonim Anonim - ocena (1) Kameralna placówka z doświadczonym personelem, polecam Anonim Piotrek - ocena (1) Przedszkole Fregata to wyjątkowe miejsce, w którym moje dziecko naprawdę... Piotrek Monika - ocena (1) Z całego serca polecamy Przedszkole "Nasz Wspólny Świat"! Jesteśmy absolutnie... Monika Justyna - ocena (1) Najlepsze przedszkole! Świetna atmosfera, bogata oferta edukacyjna i... Justyna Justyna - ocena (1) Z całego serca polecam to przedszkole Montessori! Nasze dziecko codziennie... Justyna Zbigniew - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego przedszkola. Nasze dziecko bardzo... Zbigniew Joanna - ocena (1) Najlepsze przedszkole dwujęzyczne Joanna Michal - ocena (1) Bez zastrzeżeń. Dziecku się bardzo podoba, często zajęcia na działce na... Michal Mama Ani - ocena (1) Przyjazna atmosfera, uwzględnianie potrzeb każdego dziecka, bogata oferta... Mama Ani Patrycja - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla dzieci, przedszkole inne niż wszystkie, z rodzinną... Patrycja