Joanna - ocena (1) Szczerze mówiąc, jestem niezwykle zadowolona z doświadczenia, jakie miałam w... Joanna Jarosław M - opinia (1) Profesjonalny gabinet. Pan Paweł wspaniały fachowiec. Postawił mnie na nogi.... Jarosław M Mariola - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Duża wiedza i zaangażowanie ze... Mariola
Ela - opinia (1) Profesjonalizm.Empatia .Polecam! Ela Michał - opinia (2) Jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu oraz atmosfery, która panuję w... Michał Pawel - opinia (1) Drentwienie prawej nogi, ciągnięcie do stopy, bol posladka, problem trwajacy... Pawel Magda Nojman - opinia (2) Fenomenalne miejsce, fenomenalni specjaliści. Pan Szymon został mi... Magda Nojman Ewa - opinia (1) Rehabilitanci bardzo fachowo zajmują się pacjentem. Polecam Ewa Tomasz - opinia (1) Profesjonalnie i sympatycznie, polecam wszystkim Tomasz Danuta - opinia (1) Profesjonalne podejście do cierpiącego każdego człowieka.Sympatyczna załoga.... Danuta Caesar - opinia (1) Najlepsi z najlepszych. Robią z ludźmi cuda!! Caesar Paweł - opinia (1) Pogodne podejście do klienta i miła atmosfera. Nikt nie pracuje za karę.... Paweł Kasia - opinia (1) Najlepsi profesjonalna obsługa. Polecam z całego serca. Kasia Janusz T. - opinia (2) Wszystko OK. Sprawnie, terminowo, kompetentnie. Pacjent przeżył. Zdecydowanie... Janusz T. Dominika - opinia (1) Profesjonalna przychodnia rehabilitacji. Obsługa wykształcona i doświadczona. Dominika Zadowolony - opinia (1) Nikt nie stawia na nogi tak szybko jak załoga R-cito a wszytko to w super... Zadowolony Marta - opinia (1) Super miejsce, super ludzie, a magiczne ręce Szymona wymiatają. Zawsze po... Marta Patrycja - opinia (1) Jeśli ktoś ma cie postawić na nogi to tylko R-Cito!!! Rewelacyjna opieka nad... Patrycja Szymon - opinia (1) Jest super! Szymon uratował mój kręgosłup i oddalił perspektywę operacji. Mam... Szymon Judyta - opinia (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Trafna diagnoza i... Judyta