Podziękowania dla Szymona i całego zespołu (2) Długo zwlekałam z udaniem się na fizjoterapię, Rodzina namawiała (... Katarzyna Bobrowska Rehabilitacja w R-Cito (1) Dziękuję serdecznie całemu wspaniałemu ,miłemu i bardzo doświadczonemu... Krystyna P. kwiecień 2019 rehabilitacja na Zaspie (2) bardzo schludnie, miła atmosfera, nowy sprzęt, jestem zadowolona Kasia P
R-Cito slow kilka (2) Jak zwykle po serii roznych zabiegow w R-Cito czuje sie o niebo lepiej bole i... Henryk Gorąco polecam (1) Trafiłam do gabinetu P.Szymona kilka miesięcy temu z bólem kolana i... Alina rwa kulszowa, przepuklina, wysunięty dysk 9mm (2) Już byłem naprawdę psychicznie podłamany i zmęczony tą rwą, nocami jak bym... Wojtek Polecam każdemu (1) Serdecznie dziękuję Szymonowi i jego żonie Asi, za to że dzięki ich pomocy w... Anita Polecam (1) Do R-Cito trafiłem po urazie barku, po każdej wizycie odczuwałem wyraźną... kajsmi Reha - fizjo (1) Super fachowa pomoc i doradztwo. Postawili mnie na nogi!:) Bartek Polecam rehabilitację w R-CITO (1) Do R-Cito zgłosiłem się z silnymi bólami nogi i biodra.Bóli tych nie mogłem... Egmont Polecam również dla małych pacjentów (1) Przyszliśmy do R-CITO z 9-letnim synem po pomoc w walce z bólem, który... Anna Skierczyńska R-CITO - skuteczna i sympatyczna rehabilitacja (1) Pan Szymon Marczuk w trakcie cyklu rehabilitacyjnego rozprawił się z bólem... Janusz Warchoł Super rehabilitacja (1) Trafiłam do R-Cito nie z polecenia ale z Facebooka opinie wspaniałe i ja... Halina Poooolecam (1) Trzech ortopedów nie wiedziało co jest z moimi KOLANAMI- zgadł Mariusz :). 10... Kasia polecam zdecydowanie (1) Dwa lata temu zlamalem noge. Potrzebowalem rehabilitacji i pomocy. Na NFZ nie... Jacek Szalkowski POLECAM :) (1) Do R-Cito dostałam się z polecenia innych pacjentów i również z przyjemnością... MJ Dziękuję! (1) Dziękuję p. Grzegorzowi za fachową pomoc, wsparcie i bardzo indywidualne... pacjentka Problemy z kręgosłupem i nogą. (1) Dziękuje bardzo za udzieloną pomoc. Dobrany rehabilitacyjny okazał się bardzo... Tomasz Polecam!!! (1) Trafiłam tu po operacji łokcia i miesiacu trzymania ręki na temblaku. Po tym... Gosia Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo!!! (1) 10 zabiegów! Bolało bardzo, ale efekty czuję... Inni widzą! Przemiła... Teresa Żytkowiak