Radzę sprawdzać konto
Nie polecam, a jak już ktoś sie zdecyduje proszę sprawdzać konto. Mi na dzień dobry ściągnęli z niego 100 zł więcej niż powinni. Oczywiście żadnego przepraszam nie usłyszałam, a tylko to że łaskawie odliczą mi to od następnej wpłaty. A jeśli chcę odzyskać wcześniej to muszę wypełnić formularz z managerem (jeśli oczywiście ten znajdzie czas). Oczywiście przy rezygnacji manager również była zbyt zajęta, więc pismo trzeba było wysłać pocztą. Z managerem trzeba się chyba umawiać z miesięcznym wyprzedzeniem. No chyba, że chce się im więcej płacić. Generalnie przy rezygnacji mają Cię w głębokim poważaniu. Oczywiście pisma o rezygnacji nie można zostawic w recepcji, trzeba je wysłać posztą oddzielnie dla dwóch osób z potwierdzeniem odbioru. Koszt około 5 zł/na osobę. Zwrot za karty - chyba niemożliwy - czekam już 3 miesiące. Kontakt z pure zerowy. Nie odbierają maili, nie oddzwaniają pomimo zapewnień, że to zrobią... Żenada, brak szacunku do klienta, brak profesjonalizmu (przy oddawaniu kart Pani Ola zasugerowała mi zatrzymanie kart na pamiątkę - po co? Chcieli zaoszczędzić 50 zł??? ) Przestrzegam, absolutnie nie polecam, i pomyśleć, że chciałam zrezygnować tylko na czas wakacji......