RENO ART Profesjonalny Serwis Marki Renault

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 253

Rafal - opinia (1) Bardzo dobre. Polecam każdego kto ma reno Rafal Andrzej - opinia (1) Na 100% mogę polecić Renault-Art właścicielom Renówek i nie tylko. O... Andrzej Marcin - opinia (1) Najlepszy warsztat w Gdańsku! Od kilku lat jestem ich stałym klientem.... Marcin
Mirek - opinia (1) Najlepszy warsztat i obsługa z jaką miałem przyjemność współpracować.... Mirek Michał - opinia (1) Mam rzadszą wersję Renault - Kangoo 4x4, która ma dość specyficzne i... Michał Dobry warsztat (1) Polecam . Byłem pierwszy raz , fachowa obsługa , widać że Panowie znają się... Piotr Fenomen branży motoryzacyjnej w specyfikacji naprawa aut (1) Mam nadzieję, że nie przewróci się ani właścicielowi ani pracownikom w... Roman Godny polecenia warsztat !!! (1) Należy się pochwała dla ekipy warsztatu jak i dla miłego,konkretnego... Maria Szóstka to mało. (1) Wybierając warsztat sugerowałem się opiniami i bardzo dobrze zrobiłem. Awaria... K. Na 6+ (1) Warsztat oceniam na 6+. Profesjonalnie, szybko, czysto i bardzo atrakcyjnie... Marta Polecam (1) Nie zostawiam często komentarzy pod zakładami usługowymi. Uważam jednak ,że... Michal Reno Art Serwis (1) Serwis Reno Art to najlepszy serwis, przemiła, profesjonalna obsługa. Naprawa... Bogusia i Michał Drogo (2) Jak nie macie co z kasą robić to polecam. Za byle co płacisz jak w Aso. Niko Problemy z Renault tylko RENO ART polecam (1) Panie Mariuszu wielkie dzięki i dla całej ekipy za to,że jesteście... Damian Renault Kangoo polecam z czystym sumieniem fachowo i bez naciągania (1) posiadałem wiele aut różnych marek więc doświadczenie warsztatowe posiadam i... michal zadowolona klientka (1) Właściwie to nie powinnam wystawiać oceny, gdyż trudniej będzie się dostać do... Bogusława Wkońcu uczciwie i profesjonalnie (1) Trafiłem wkońcu na miejsce gdzie z czystym sumieniem mogę zostawić swoją... Krzysiek Polecem! (1) Oddałem w ręce mechaników Renault-Art Lagunę I na wymianę rozrządu. Od samego... Mateusz Do RENO-Art jeżdżę z przyjemnością !!! (1) Od mniej więcej pół roku korzystam z pomocy firmy RENO-ART w doprowadzaniu do... Adam Polecam! (1) Bardzo mili i uczcziwi. Miałem "awarie" (po diagnozie technicznej ogólnej na... Jacek