Mariola - opinia (1) Wczorajszy obiad po prostu niebo polędwiczki przepyszne Mariola Świetne miejsce na bankiet (1) Właściciel restauracji poprosił mnie o opinię, więc piszę i pozdrawiam :)... Przemek Hamstwo Security (1) Wczoraj wieczorem byłem na tańcach a ochraniacz bezporozumienia ze mną wział... Pomorskiboss
SCIEMA. ODRADZAM. (3) Weszliśmy do "parkowej" przypadkiem wracając z plaży. Środek... barista Doskonałe jedzenie, miła obsługa (1) Bardzo sympatycznie i do tego w malowniczym położeniu. Polecam!!! Andrzej Przyjemnie i klimatycznie ! (1) Do Restauracji Parkowa trafiliśmy z koleżanką na zaproszenie naszego... Katarzyna Blue Przyjemnie i smacznie! (1) Do Restauracji Parkowa trafiliśmy z mężem właściwie przez przypadek,... Natalia Kiedy nadejdą wakacje powrócę tu... (1) Wspominam ten lokal z nostalgią. Kilka posiłków w minione wakacje miało... Anka Restauracja Parkowa - najlepsza w Gdańsku! (3) Świetna restauracja! Niedawno odwiedziłam Gdańsk, a co za tym idzie również... Marlena Kosak Paweł M. - opinia (1) Rewelacyjna restauracja. Jako iż staram się pisać w miarę zwięzłe recenzje... Paweł M. Polecam :) (1) Bez wątpienia będę stałym bywalcem restauracji parkowa. Bardzo smaczne... Mariusz Super Atmosfera (1) Kilka dni temu byłem z żoną zwiedzić miasto Gdańsk i jako restaurację... Tomek Pozytywnie :) (1) Byłem niedawno w delegacji w Gdańsku. Wieczorem postanowiłem wyskoczyć coś... Paweł Jak w bajce (1) Wystrój restauracji jest jak z bajki. Jak tam wszedłem to normalnie poczułem... Grzegorz Jakubowski Spotkanie branzowe (1) Byłem mile zaskoczony obsługą i całym wystrojem. Naprawdę polecam Restauracja... Trojan M restauracja (1) restauracja parkowa jest to bardzo ekskluzywna restauracja swietna obsługa... ewelia Bardzo dobre miejsce (1) Wnętrze restauracji jest bardzo nowoczesne. Strona internetowa też bardzo... Grzegorz Jakubowski Fajna Restauracja (1) Byłem z rodziną na obiedzie w " Restauracji Parkowa" bardzo miła obsługa,... Darek Miło i przyjemnie. (1) Nie rozumiem negatywnych opinii na temat tego rokliwego miejsca. Byłam tam z... Ola D. uroczystość komunijna (1) Gorąco polecam i dziękuję za przygotowanie przyjęcia komunijnego dla mojego... Monika