wszystko na medal :) (1) Polecam lokal, czysto, pachnąco, ładny wystrój, włascicielka z elastycznym... Anna lat 40 :) tragedia pogrzeb smutny ale stypa to porażka (5) nie polecam obsługa tragedia rosół po półgodziny podany potem ziemniaki ze... ja SERDECZNE PODZIEKOWANIA (1) PANI SŁAWO , PRAGNE BARDZO SERDECZNIE PODZIEKOWAC PANI ZA FANTASTYCZNE... ANNA śMIESZNIAK
Cudowne miejsce na każdą imprezę okolicznościową (1) Organizowałam 50 męża.Bardzo dobrze przygotowana impreza przez całą obsługę... Gertruda Serdecznie polecam! (1) W lipcu urządzaliśmy chrzciny w Żabusi. Jesteśmy zachwyceni pysznym jedzeniem... Marciocha Cudowne miejsce na każdą imprezę okolicznościową (1) Pragnę podziękować za REWELACYJNIE zorganizowaną podwójną imprezę ślub wraz z... Kasia 18-ste Urodziny syna oraz 39-te moje Urodziny :) (1) W imieniu swoim, mojej Rodziny i wszystkich naszych gości, pragnę podziękować... Magda, Marek i Sebastian '' Okragle urodziny '' (1) W lokalu Zabusia juz organizowalismy uroczystoci a teraz z okazji ''... Jubilat z Malzonka Podziękowanie za zorganizowanie wspaniałej imprezy jubileuszowej. (1) Serdecznie dziękujemy Jubilatowi Stasiowi Czerwińskiemu i jego Małżonce... Józef Tomf Wspaniały lokal (1) w lutym mieliśmy jubileusz 50- lecia rodziców. Wszystko było super i na... ewa wszystko na medal (1) pierwszy raz skorzystaliśmy z usług tej restauracji,i byliśmy miło... Iwona super żabawa:) (1) Po raz pierwszy mieliśmy okazje być w Żabusi i jesteśmy OCZAROWANI! Zabawa... Ania i Paweł Podziękowanie (1) Dziękuję za miłą obsługę i pyszny obiad dla rodziny z okazji 50-tej rocznicy... Anna Jelnicka 40-stka (1) Chciałabym tą drogą serdecznie podziękować za bardzo miłą organizację moich... Ewa Moje Urodziny (1) Od wielu osób słyszałam , że jest fajnie no i ja skorzystałam z usług tej... Aleksandra Sikorska Złote Gody (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z imprezy, zorganizowanej w lokalu Żabusia z... Jubilaci Złote Gody (1) REWELACJA!!!!! Byliśmy z mężem po raz drugi w Żabusi.W dniu wczorajszym... Grażyna i Staszek Starczewscy. jednym słowem - rewelacja!!! (1) Polecam każdemu z wielu względów: 1. Na co zwracam szczególną uwagę-jedzonko... Agnieszka dziesiatka z plusem (1) wyprawialam imieniny.Gustownie podane dania przy tym smaczne(DUZE brawa dla... Eulalia-Ala zatanczyć i pojeść:) (1) w czwartki są imprezy dla nieco starszych niż nastolatki:) muzyczka fajna,... Ewa Topor