Polecam. (3) Witam, chciałabym wypowiedzieć się co do Restauracji u Jakuba, widzę, że są... :) Proszę o pomoc w sprawie wesela. (3) Proszę o opinie z wesel z tego roku... Planuję ślub w sierpniu przyszłego... Malwina polecam i nie polecam (5) bylam w restauracji niedługo po jej otwarciu , faktycznie klimat przyjemny ,... Aleksandra
Urodziny Córki (2) Ogólnie rzecz biorąc obsługa, klimat, jakość potraw w porządku. Ceny trochę... Adam NAJWSPANIALSZE 60-te URODZINY (1) Bardzo polecam tę restaurację. Organizowaliśmy tam 60- te urodziny.Całe... Magdalena R. wspaniala restauracja (2) Duże gratulacje dla szefa restauracji. Bywam w wielu restauracjach w... Katarzyna Podziękowanie (1) Rok temu organizowałam imprezę rodzinną . Podziękowania dla całej obsługi i... Marzena Miło i smacznie (2) Witam , byłem w tej restauracji z dziewczyna , obsługa zajęła się nami od... Częsty gość restauracji Patrycja - opinia (1) Jakiś czas temu byliśmy z mężem na obiedzie w tej restauracji. Zamawialiśmy... Patrycja Nie polecam! (4) O ile wystrój tego miejsca przepiękny to reszta sprawia że nie ma tam po co... Arek Wesele (1) Jesteśmy zachwyceni. Zarówno my jak i goście. Organizacja wesela w... Gosia i Sławek remiza lub sala weselna okolice wejherowa (3) Witam jestem z Wejherowa i szukam taniej sali weselnej lub remizy z... awcalebonie Pozytywnie (3) Wystrój naprawdę ładny, nie tandetny, też bez zbędnego przepychu. Brak dymu... YAKM Rewelacja (1) Byłem gościem na weselu moich znajomych we wrześniu. Było rewelacyjnie,... pp porzadna restauracja (1) Wszystko byo OK. może poza dlugim czasem oczekiwania na dania ale wydaje... Pruszczanin Mile zaskoczona (1) Bardzo przyjemna restauracja. Zostałam miło zaskoczona zarówno wystrojem... T. Pysznie !!! (1) Jedzonko przepyszne ! Dawno nie jadłam tak dobrych domowych potraw. Mięsko... Ma. Zdecydowanie POLECAM !!! (1) Piękny wystrój restauracji, czysto i na poziomie. Bardzo przemyślane menu,... Marta Bardzo przyjemny wieczór (1) Czysto, sympatycznie, bardzo przyjemnie. Potrawy zamówione bardzo smaczne.... Andrzej z Rotmanki