Retoryka Jarosława - nie znacie? To poczytajcie:)

image

http://imageshack.us/a/img834/6629/retorykajaroslawakacyzn.jpg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Retoryka Jarosława - nie znacie? To poczytajcie:)

a cóż to? Żaden śmiały wolak nie skomentuje kłamstw i manipulacji prezesa Kaczyńskiego? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Naprawdę nikt? Może Tomasz (agent?), Zetojoto...może ty się skusisz i skomentujesz wypowiedzi swojego fuhrera?

image

Cóż to Hal? Dyskutujesz sam ze sobą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, absolutnie. Próbuję zachęcić wyznawców PISi do zderzenia z wypowiedziami ich Faraona - ale nie są skorzy do komentarzy oczywistych oczywistości.

Próbujesz sprowokować kłótnię a nie zachęcić do dyskusji.

Nie ma dyskusji z wolakami - tylko kłótnie. W świetle rzeki pomyj wylewanych na obecny rząd i peanów na cześć Kaczyńskiego, pozwoliłem sobie przypomnieć wypowiedzi tego człowieka, które w porównaniu z premierem Tuskiem brzmią jak "kłamstwa Grzesia co list to skrzynki wrzucał".

Gdy próbuję merytorycznie z nimi dyskutować, podkulają ogonek lub zalewają mnie wolskim bełkotem i inwektywami, zatem pozwól, że będę ich iskać w moim stylu, zjadliwie, złośliwie i sarkastycznie - bo głupotę i absurd z reguły wyśmiewam.

Jarosław Kaczyński to nie najgorszy polityk, ma wady bo każdy ma, nie tylko politycy. Ale wśród liderów partii znajdujących się w sejmie wyróżnia się jedną cechą, jest patriotą. Dla mnie nie ma znaczenia czy będą go lubiić w Moskwie czy Berlinie (no nie będą ), ma twardo i zdecydowanie walczyć o polski interes. Nie o jednorazową dotację, to nie żaden interes, to zmyła, oszustwo które ma przykryć złe wrażenia po likwidacji cukrowni ( a byliśmy na czołowych miejscach w produkcji cuku), stoczni, kopalni, hut itd. Przemysł może generować miejsca pracy i dochody państwa przez dziesiątki lat. Państwo które nie produkuje czołgów, samolotów, okrętów wojennych tylko chrupki kukurydziane to wymarzone państwo Donalda Tuska, BO WŁAŚNIE ZA TO klepią go po plecach w Berlinie i dają mu nagrody za"europejskość". Polska to dla niego tylko odskocznia, niedługo dostanie posadkę w strukturach Unii. W nagrodę. Popieram Kaczyńskiego bo on posadki nie dostanie, i wiem dlaczego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli kłamstwa Kaczyńskiego nie mają dla Ciebie żadnego znaczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

i kto to mówi hehe,
wpisz sobie w gugla "największy kłamca"
i zobacz kto nim jest

Już raz, za zabawy z pozycjonowaniem google`ami, parę osób "beknęło" - i to za rządów PIS (vide sprawa Leppera i Giertycha oraz słowa "kretyn").

Na tę chwilę, kłamcą i to jawnym, pozostaje Kaczyński - vide zestawienie z początku wątku. Co obrzydliwsze, jego kłamstwa to ubliżanie ofiarom katastrofy pod Smoleńskiem.

wpisz sobie w googla "największy kłamca"
i zobacz kto nim jest

Czy ty masz problem z rozumieniem słowa pisanego? o_O Przecież już ci odpisałem powyżej, że Kaczyński.

Czy widziałeś gdziekolwiek, kiedykolwiek, aby premier Tusk musiał zamieszczać takie publiczne oświadczenia?

image

Odpowiem ci: NIE. Dlaczego? Bo publicznie nie kłamie, w przeciwieństwie do Kaczyńskiego.

Dzisiaj Kaczyński już mówi, że katastrofa pod Smoleńskiem to była "niewyobrażalna zbrodnia" i że "Tusk chce mnie zamordować".
Paranoik? Być może i to bardzo niebezpieczny.

Czytając powyżej przytoczone kartoflane cytaty, mogę śmiało stwierdzić, że ten człowiek jest wyjątkowo podłym manipulantem. Dla władzy był gotów pogodzić się z rzekomym morderstwem jego brata? o_O

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...