Rozpocząłem kurs weekendowy w "AS-ie" po tym jak kolega mi polecił ten ośrodek. Zajęcia teoretyczne zostały przeprowadzone w zwięzły i zrozumiały sposób przez pana Stasia, a atmosfera na zajęciach zawsze była przyjazna. Praktyczna czesc kursu w moim przypadku przeprowadził pan Radosław i juz po pierwszej jeździe czułem sie pewnie za kierownica, a każda jazda stała się jednym z przyjemniejszych aspektów dnia. Pan Radek wykazał sie wielka cierpliwością, wyrozumiałością i chęcią przekazania mi jak największej wiedzy. Nie było pytania na ktore instruktor nie udzieliłby mi odpowiedzi. Miałem rownież kilka jazd z innymi instruktorami i wiekszosc z nich popisało sie równie wielkim zaangażowaniem, mam tu na mysli pana Jarka i pana Jurka. Niestety nie moge powiedziec tego samego o panu Michale, który mi osobiście nie przypadł do gustu. W każdym bądź razie państwowy egzamin teoretyczny zdałem za pierwszym podejściem, a na egzamin praktyczny poszedłem dobrze przygotowany i pewny siebie, co potwierdza bezbłędnie przejechana trasa egzaminacyjna i papierek z napisem "pozytywny". Naprawdę polecam wszystkim ośrodek szkolenia kierowców AS!