Około 12 sierpnia dokonaliśmy rezerwacj miejsca w salce na poziomnie patio ,zgodnie z umową między nami a właścićelem lokalu zapłaciliśmy zadatek 200pln .rezerwacja została przyjęta i na dzień27 sierpnia 2016 r0ku na godzinnę 14 00,Sala miała być ustrojona okolicznośćiowo .w dniu uroczystości po przybyciu z gościmi dowiadujemy się.że nasze miejsce rezerwacj zostało przygotowane pod inną okoliczność.Nam w zamian zapropowano co już było przegotowane bez naszej zgody i na zewnącz lokalu w bardzo bliskim kontaktem z główną drogą przelotową .Po interwęcj i długich rozmowach o fachowości załogi pracująścej w tym że lokalu została przysposobiona salka na dole na poziomie piwnicy jak śmię przypuszczxać po rozmowach z kelnerem chyba nigdy nie używanej .na moją prożbę o kontakt z właścićelką pan obsługujący naszą okoliczność z kontaktował się z wyżej wymienioną Panią .Na stanowczą moja prożbę otrzymałem numer telefonu do właścicielki danego lokalu który był nie p-rawidłowy i w tym miejscu zostałem oszukany poraz drugi przez obsługę.Z mojego punktu widzenia uważam że ludzie zajmujący się tym interesem są bardzo nie poważni oraz nie utczwi nie polecam tego lokalu .