Dobra Quchnia warta grzechu (1) Dobra Quchnia to idealne miejsce do przezywania rozkoszy podniebienia.... Agnieszka polecam (1) SUPER ! Daniela aliena - opinia (1) jedzinko super, warto sie tam wybrać nawet na romantyczną kolacje polecam aliena
RAJ NA ZIEMII (1) Kocham tę restaurację!!! miyu Najlepsi z najlepszych !!! (1) Powiem tak. Uwielbiam jeść. Moje wojaże po świecie zawsze znaczę szlakiem... Sławomir Lewandowski Rewelacja:) (1) Zachecona opiniami postanowilam sie tam wybrac i musze przyznac ze jestem... magicks ochrona (1) ochrona nie rozroznia obuwia sportowego od innego i przez tonie wszedłem... defensywny Nie można tu nie przyjsć!!! (1) Gorąco polecam wszystkim koneserom naprawdę dobrej kawy i nie tylko!!!! wybredna nie polecam (1) tragiczna obsługa... nie zdazylem nawet wygodnie usiasc a podeszla do mnie... Kamil Smakoszom odradzam (1) Wczoraj odwiedziałm Kansai. Wcześniej czytałam wszystkie zamieszczone tu... Maga bardzo milo (1) odwiedzilam Was przez przypadek i nie powiem...... bardzo milo,az chcialo... andzia TYLKO DLA CIERPLIWYCH, Z GRUBYM PORTFELEM, NA DIECIE I Z DUŻĄ WADĄ WZROKU!!! (1) Porażka! Na herbatę (letnią wodę w niedomytych filiżankach, na obtłuczonym... Agnieszka rozczarowanie (2) Wiele obiecywalam sobie po kolacji w Zielonym Dworze. Bylam na firmowej... Sz. pozdrowienia dla kucharza (1) fajnie, super jedzenie, muza może być powodzenia magar SUPER (1) Barmanka boska....prawię sie zakochałem od 1 wejrzenia....ciśnienie mi... Paweł Wilkicki polecam! (1) Mialam juz dawno dopisac moja opinie. Bylam na kolacji z moim ukochanym.... Sz. super (1) Bardzo fajna pizzeria. Polecam gorąco ! Jarek doskonały pomysł. (1) Widać, że właścicielom zależy na właściwym poziomie a to rzadkość. Duże... Sławomir Jadłem makaron z grzybami jest OK ! .moge tylko polecać. (1) Od ok roku stołuje sie w tej restauracyjce , jadłem różne potrawy , jakis... meyson Naprawde swietny lokal (1) Zrobilismy tam przyjecie weselne. Nie moglismy lepiej wybrac. Wystroj sali... Elżbieta i Sebastian Mysior