Sebastian Kotarski - opinia (1) Witam często bywam wraz z moja nażeczoną w uroczej Karczmie. Jestesmy nia... Sebastian Kotarski Polecam :-) (1) Bardzo fajna kawiarenka....bylam tam ostatnio ze znajomymi i co nas milo... emilka ..hmmm.. (1) niby to wszystko fajnie wygląda, ale jakoś jest już znane, ktoś się chyba... podróżnik
Mniam Mniam :-) (1) Bardzo przyjemnie i miło Fajne promocje ARTUR Miło i smacznie (1) Choć z zewnątrz budenek strasz i wygląda raczej ja krematorium niż... Cleo Piotr - opinia (1) Bardzo fajny wygląd i wystrój, miła obsługa, jedzonko bardzo dobre i ładnie... Piotr BEZNADZIEJA !!!! (1) Przy wejsciu Pani Kelnerka od razu krzyknęła: BRAK MIEJSC ! Na nasze... Meksykanin Rewelka (1) Byłem w sobotę, i jest extra, takiego klubu brakowalo w Gdyni, nareszcie... slowman Thai Hut ... ohh yeah... give me some ;) (1) Bywalem w tej restauracji nie jeden raz i za kazdym razem wychodzilem... Pieczka zdecydowanie wszystkim polecam!!! (1) pyszne jedzenie , najlepsza chinska kuchnia w trójmieście , sympatyczna... tomasz UWAGA !!!! (1) Lokal jest do bani. Jedzenie mierne i srednio "meksykanskie". Poza tym... Meksykanin d - opinia (1) fakt, obsługa dobra, szybka i miła, jedzenie naprawdę takie sobie, żadna... d NAJGORSZE MIEJSCE W SOPOCIE !!! (2) Nie dośc, że restauracja wiecznie zadymiona to obługa wysoce... Nati jak dla mnie najsmaczniejsza pizza w Pruszczu (1) szeeedar Masakra,tragedia,mega porażka (1) Knajpa kiepska,juz nigdy tam nie pojdziemy,porażka po calosci,obsluga i... Grzegorz B. OKSYWIE:) (1) klimat jak w piwnicy ale ogólnie bk bo to nasza osiedlowa pizzeria i ją... Wojtas barbarita - opinia (1) Obsługa bardzo fajna, piwo tanie, atmosfera rewelacyja, jedzenie smaczne, barbarita Błagam zmieńcie muzykę! (1) Klub jest fajny ale muzyka skoro koniecznie musi być klubowa(choć nie licuje... Weronika PECHOWY DZIEŃ ??? (1) Ostatnio wraz z koleżanką postanowiłyśmy zajść do STAREGO DOMKU. Pora była... Ania i Agnieszka jakies forum czy cosik (1) znalazlem jakies forum jadalni. nie wie ktos czy to oficjalne forum???na... Pionek