W Klipperze już wiosna! (1) Można usiąść na tarasiku i ... czuć się nad morzem. Wydaje mi się, że... Kliperomaniak suuuper (1) chyba wszytko zostalo tu juz powiedziane !!! restauracja w skali 1-5... pawel nadymione i śmierdzi (1) w lokalu nadymione strasznie, oddychać się nie da, niby mają wentylatory... piotrek
REWELKA TO ZA MALO POWIEDZIANE (1) nic dodac nic ujac jedzenie swietne idealnie dostosowane dla potrzeb... leos awiec C.D. Do Autora AMatora (1) moge tu przytac wiele wrazen z pobytow w orientalnych restauracjach...ale... pawel DO AUTORA "AMATORA" (1) Niestety nie moge sie z Toba zgodzic gdyz zwiedzilem wiele restauracji... paweł Pychota (1) Krótko mówiąc: jedzenie jest bardzo smaczne, a opiekane ziemniaczki to poezja. bolo Super (1) Poprostu rewelacjia. nigdzie tak dobrze jeszcze nie zjadłem z zona i... klient zadowolony klient (1) Bardzo fajna restauracja z bardzo dobrym jedzeniem po przystępnych cenach.... andrzej Najlepsza restauracja w Gdyni (1) Wyśmienite jedzenie (ostatnio zachwyciły mnie krewetki na gorącej patelni z... latomek nie ta usługa i nie te ceny...........a szkoda. (1) Zamówiłem trzy najbardziej "flagowe" zupy: żurek,grzybową i biełuchę(wersje... SCJ gratisowe atrakcje (1) druga wizyta w Lazio z moim lubym (w marcu) bardzo mile mnie zaskoczyła.... lisa Grecka wyspa smaków w 3mieście (1) Pomimo wysokich cen (od 40-50zł w górę) warto odwiedzić tą restauracje i... alternativa Mniam, mniam (1) Gorąco polecam to miejsce na romantyczny wieczór, urodziny, czy trudne... Filolog trudno o jednoznaczną opinię ale... (1) Skusiła nas reklama, że w soboty i niedziele Rozmaryn proponuje 50% zniżki... Aga&Tomek Goraco polecam (1) Bardzo miła obsluga , wyśmienite jedzonko i domowa atmosfera - to gwarancja... Magdalena Kurczewska-Svensson szczerze polecam (1) dobre miejsce na chwilę wytchnienia, czekolada fantastyczna, mam nadzieję,... Magrat najgorszy sphinx w trojmiescie (1) dosyc czesto jadam w sphinxsie ale w tym bylem ostatniraz, ostatni wybralem... kajtos;) Bardzo polecam - bede tam wracal! (1) Odwiedzilem ta restauracje wczoraj. Od razu spodobala mi sie serdeczna... Thomas Lost Dziękuje.... (1) W restauracji VNS zaczęła się nasza podróż poślubna.. a było to 11 września... Aga