Miłe zaskoczenie (1) Bardzo fajny klimat, ciezko opisac, to trzeba zobaczyc:) Troche lipa z... yogi Najlepsza chińska kuchnia w Trójmieście (1) Jestem częstym bywalcem w chińskich restauracjach, nie tylko w Trójmieście,... Marco Elegancko i dostojnie (1) Lokal spełnił moje oczekiwania. Ceny nie są niskie, ale też i takich nie... Tom
nie polecam (1) nie polecam. nie za czysto. lokal przesiąknięty wyziewami z kuchni i dymem... ella :) (1) Bylam w tej restauracji ostatnio i musze przyznać ze trochę się polepszyło:) kiki świetne dania z makaronem (1) Penne z kurczakiem w sosie śmietanowym jest super dla tych którzy nie lubią... k. ... (1) od kiedy pojawiła się ta kanjpa w Orłowie to od tego czasu bywam tam bardzo... Aleksandra :))) BARDZO POLECAM wszystkim (1) Jedzenie ciekawe, choć osobą na niewłaściwym miejscu jest pan Mariusz, który... smakoszka :-(( (1) Witam, niestety bardzo się zawiodłam, nie wiem kto tam gotuje, ale jedzenie... Anka świetny klimat!!!!!!! tak trzymać (1) atmoswera super, można pogadać, potańczyc ceny przystępne, obsługa... ala fajowsko (1) bardzo fajna knajpka i czadowe imrezy :)) andrzej bardzo mily Zarzad : ) (1) carisma Bardzo fajnie (1) Trafilismy tam z dziewczyną i musimy przyznać, że zarówno klimat jak i... Blackmas A mogłobyć super (1) 1. Wystrój: chyba miał nawiązywać do nazwy knajpy tj. Andersen a w związku z... Dalenne POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik rewelacja! (1) Wybrałam się do el-greco z rodziną jakiś czas temu i byliśmy zachwyceni.... różowa MEGA PIZZA (1) NAJLEPSZA JAKOM JADLEM JA ELLO TU AGA :))) (1) Generalnie oprócz obsługi nic się w Kreseczce nie zmienia ;-))) Nadal ta... Aga niezadowolona - opinia (1) Beznadziejny dj,ktory puszcza beznadziejna muzyke.Brudna toaleta.Ogolnie... niezadowolona do menagera (1) -brudne szklanki do tego stopnia ze nie ma sie ochoty pic nawet przez... skrzat