Rumianki #2

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
hej dziewczyny, widzę, że wątek się "udał" więc zakładam nowy bo tam już jest ponad 100 :)
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rumianki #2

no to ja się melduje w nowym wątku,oleńko odpocznij sobie troszeczke :) miłego popołudnia

hej Paula :* no właśnie siedzę sobie przy komputerku, zaraz chyba pójdę zrobić sobie herbatkę i położę się do łózeczka, z kompem na kolanach oczywiście :)

jestem :)
my dziś po spacerku, ale małej dziś się wiatr nie podobał i z płaczem wróciłyśmy do domu. A w domu jak ręką odjął, uśmiechnięta i radosna ;)

no pogoda niby ładna, a jednak zimno... ja tak sobie myślę, czy nie iść sobie na solarium,żeby poprawić sobie humor i samopoczucie :)

hehe ja sobie niestety dopiero po porodzie w ten sposób humor poprawie :) a teraz pozostaje być ze wszystkim ostrożnym :)

he he a ja jednak nie idę :P nie chce mi się d...ruszyć... :P przyjaciel z pracy dał mi filmy, posiedzę z mężem i pooglądamy :)
a wy w ogóle jakie plany na dziś? i co powiecie na spotkanko na żywo za jakiś czas :)

przy okazji na nk może zerknę bo coś mnie tam ostatnio nie było... :)

olenka ja wrociłam właśnie ze spacerku i wodze ze u Nas wszystkie juz chyba spia :) a ja posiedze jeszcze przed tv i tez lulu :)

ja nie śpię i chyba szybko nie zasnę.... też może coś obejrzę, ale chyba nic nie ma.. a jak Ty sie paula czujesz?

Kobitki polecam informowac na koncu watku ze zakladany jest nowy watek :)
Bedzie latwiej ... gdybym z nudow nie przegladala postow to bym nawet nie wiedziala ze sobie tu piszecie :P
Mi dzionek minol nudnooo i strasznie juz mi sie dni dluza ...
mialam przez pol dnia skurcze ale ucichly ajuz sie ludzilam ze pojade do szpitala ...
Milej Nocki Rumianki

Czesc dziewczynki:)
Powiedzcie mi co to za maj, ze za oknem tak ponuro?? Az sie wstawac nie chce:(Miałam nadzieje, ze jak maj przyjdzie to i pogoda sie porawi, a tu nic....
Ja juz w pracy siedze i staram sie zabraz za cos pożytecznego. Wczoraj wieczorem wzielo mnie na pieczenie bułeczek maslanych... a dodam ze ja nienawidze piec - chyba ta ciaza tak dziwnie na mnie działa... Dzis ide do lekarza i oczywiscie juz sie stresuje.... ciekawe czy dowiem sie czy chlopczyk czy dziewczynka:)
Pozdrawiam Was cieplutko!

Czesc kolezankom :)
makuszka a Ty gdzie? tak pilnie pracujesz? no halo!\
Meldowac mi sie tu.

cicho tu dzisiaj...

obecna!
obrobilam sie z papierami, zawsze z rana zapiernicz bo kazdy klient chce na szybko wiedziec co i jak z wczoraj i nocy. No ale juz spokoj.
Obrzydliwie za oknem, patrzec tylko kiedy zacznie padac a ja parasolki nie wzielam, bu :-(

Nooo... nareszcie!
A po mnie dziś Mąż wpadnie :) juppi!
i wyjde z pracy szybciej(mam nadz.) bo zarobionych nadgodzinach :) To samo jutro :D

No to spocznij ;)
Jak samopoczucie poza nastawieniem do pogody :P

samopoczucie OK, z kazda godzina lepsze bo jutro mam wolne!!! ;-)

Ru.mink@ myslalam o Twoim wyjezdzie do Czestochowy, pisalas ze jedziecie autokarem, ale to jakis zorganizowany wyjazd? nie wiem, z parafii? Dlugo sie jedzie? Nocujecie gdzies? Jak chcesz to napisz na maila - mam w profilu.

napisalam na maila :) Licze,ze bedzie naprawde "fajnie" niezwykle :)

Jedzie kilka mlodych osob, nie wiem ile dokladnie bo jednak nie wnikalam az tak,ale z moich znajomych we 3 na pewno jedziemy i bedzie naprawde faaajnie :)))

wooolne?!
Jej ale masz fajnie :P
No ja w sumie jutro do 13 posiedze i do fryzjera i w ogole, tez bede miala dobrze :P a co mi tam :P, ale dopiero po 13 :)

Czesc kobietki :) Daria_P widze ze ładnie na Ciebie stan blogosławiny działa :) dziewczyny chcialam sie zapytac mozecie polecic kogoś z rumi kto robi w miare nie drogo a ładnie pazury :) bo moje naturalne to juz jak kupa wygladaja :) hehe a tak w ogole ta pogoda jest straszna, ja tez liczyłam na Maj i niestety sie chyba przeliczyłam :( miłego poranka :)

Ja jeden raz w zyciu skorzystalam z "uslugi" robienia paznokci - dzien przed slubem. Nie chcialam zadnych tipsow, zeli i czy akryli. Na moich zapuszczonych pazurach chcialam poprostu frencza. I zrobili mi pieknego, wygladal slicznie, tak delikatnie, mniam mniam.
To bylo w salonie Scarlett na Chylońskiej w Rumi a Pani nazywa sie Dorota ale nie wiem czy nadal ten salon tam jest lub czy Pani Dorota tam jest.

Jestem. Moja malutka zasnęła i mogę zjeść śniadanie :)
A pogoda ma być taka przynajmniej do jutra - za to na południu jest +20 ;)

Agoosiaa ale zes nas pocieszyla :P

makuszka daj znac co i jak :0 czy sie zdzwonilas, czy sie udalo etc. ;)

JA kilka razy robilam paznokcie,ale generalnie jestem zwolenniczka(moj Mąż tym bardziej wiec... ;)) naturalnych ,zadbanych pazurków, takze niestety tez nie pomoge :( |Przed Ślubem zrobiłam u kolezanki, robi fajnie,ale drogo;/ w tym salonie(czy czyms ;p) kolo przychodni w Janowie(ja mialam rabacik)

natalia odpisałam Ci na miala bo to chyba Ty do mnie pisałaś prawda? :)

ja jeśli mam być szczera nie trawie swoich naturalnych paznokci, i jak robie np kilku miesieczną przerwe żeby sie odbudowały to nie koniecznie dobrze to wyglada :)

no nie kazdy ma mocne i rzeczywiscie rożnie to z tymi paznokciami. C

Tak Karolina :) Dziekuje Ci bardzo ...

A co do pazurkow mam kolezanke co robi zelowe za 30zl 798-978-999 Aneta

natalia87 a robiła ci kiedys pazurki? ja dziewczyny mam poprostu niektóre swoje takie nie wymiarowe i tego nie lubie najbardziej :P

Tak robila ... tez mam nie wszystkie wymiarowe pazuki :P

Fajnie :) myślisz ze można do niej dzwonic od tak?:) a jesli chodzi o pazurki większych krzywusów nikt nie ma odemnie :)

Mysle ze mozesz spokojnie zadz . no chyba ze nie bedzie odbierac to moze byc w szkole :)

natali87 super z tym ze ja i tak bede dzwonic na poczatku przyszłego tygodnia,bo chce miec je robione najblizej powrotu m zeby jakoswygladaly,bo mi normalnie moje nie chca rosnać,ale jak sa tipsy to odrost po dwoch dniach :) ale dziekuje za pomoc :d

ale tu glosno... spokojnie nie wszystkie naraz, powoli... ;)

Hehe :)

Ja tez mam fajną babke od paznokci ale na Rumi ma salonik wiec nie jeździ do klientek,robie u niej kilka lat i jestem mega zadowolona :)

Daria_p wczoraj piekla buleczki a mnie naszlo na ciasto kefirowe z przepisu Agusi. Wyjsc wyszlo ale wiecej nie zrobie. Jakies takie malo pulchne. Ale wiadomo - w domu maz pochlonie wszystko nawet jakby byl zakalec.

hmmmm ... a bym sobie zjadla jakies ciasto :P
Moze macie jakies sprawdzone przepisy na przepyszne ciasta ???

ja jak byłam na zakupach to kupiłam w tej ciastkarni nma przeci tunelu taki biszkopt z truskawkami,jeszcze nie próbowałam ale ogolnie wiem ze drożdzówki np. maja dobre :) widze ze wszystkie dzisiaj czychaja na jakieś ciasto :) a ja sie przeraziłam cenami tutaj bo taki ładny arbuzik był i nie pytajac o cene wziełam połówke,nie zgadniecie ile zapłaciłam prawie 15 zł :/ za nie całe 2kg bo kg po 8,20 nigdy wiecej

no patrz jaka roznica, a latem kg za 0,82 ....

hehe ja już w tym roku kupuje nie pierwszy raz ale z taka cena to sie jeszcze poprostu nie spotkałam :P

hej laski i laseczki :) ja mam ciężko troszkę w domu..ale nie chciałąbym o tym pisac na forum. w pracy dzień szybko minął...

a za oknem rzeczywiście - masakra!!! ja sobie już 3 tygodnie temu sandały kupiłam, ale obawiam się, że szybko ich nie założę :( ;)

a truskawki mozna teraz kupic od ludzi stojących "przy drodze" ( ale to brzmi :P )

hehe ja kupuje tutaj w warzywniaku i super sa szczerze powiem :)

:) ja coś się od dwóch dni źle czuję, niedobrze mi się zawsze robi koło 12 - 13...chyba cisnienie, albo jakieś przesilenie czy co...

oj biedna :( wspłóczuje

Olka głowa do góry :)

ola a moze ty w ciazy jestes-zartuje:)

he he, nawet sobie tak nie zartujcie :) a poza tym przytulajac sie w dni niepłodne chyba nei ma zadnych szans co :)????

oj olenka ja Ci powiem, ze miesiac, w ktorym zaszlam w ciaze byl bardzo "skapy" i raczej przytulanie nie w moje dni i tu prosze.... kruszynka ma juz 14 cm :) Los płata figle:)

Szanse są zawsze ;) Ja też byłam pewna, że w tym czasie to niemożliwe :) hehe, ale zdrówka życzę

ja tow ogóle w tym temacie jestem odmiencem, ginka twierdziła ze owulki nie bedzie,prl 5x ponad norme,cykl 70 dniowy,a tu prosze bobas jest :) ale brzydko za oknem az sie nosa nie chce wychylac :P

paula2411 uuu to rzeczywiscie, to ja sie przestaje martwic swoimi cyklami ;p
zartuje ;) ale pocieszajace to co piszesz ;p
Ja sie hormonami faszeruje i w perspektywie chyba cale zycie trucia sie ;p

paula2411 a Ty bralas jakies leki?

a nawiazujac do tematu jesli "nieplodne" rzeczyywiscie sa niep-lodne to pewnie i nie ma szans :P, ale trzeba brac poprawke na wszystkie czynniki dzikei ktorym nieplodne robia sie plodne :P
Stres, zmiana klimatu i te wszystkie inne ktore powoduja "przesuwanie" dni w cyklu takze... ;)

nie nie brałam leków, miałam zacząc po wynikach,iśc na rezonans bo miałam podejrzenie gruczolaka, i dostałam lutke na wywołanie @,a wiec pobrałam 7dni bromka po badaniach luteine na wywołanie @ a tu 2 kreski :) a staraliśmy sie ponad rok :)

wow, no to naprawde fajnie :)
Ja tez mialam podejrzenie gruczolaka, nawet tk glowy mialam. biore dostinex i duphaston na wywowlanie. Odstawilam na miesiac bo mi sie skonczyl dostinex i cooo?
straszniaste to wszystko ;/

zobaczysz bedzie ok., ja pierwsza ciaze poroniłam a teraz juz polowa 16 tc :) wszystkim sie uda ja to wiem:)

Niestety nie wszystkim sie udaje :( ,ale mysle ze jak sie w miare szybko stara niwelowac przeszkody typu prolaktyna i wierzy to mozna :)
Gratuluję :)!!!
Tyle sie nasluchalam o tym ,ze po odstawieniu lekow czasem samoistnie sie zachodzi w ciaze. Znaczy samoistnie nie bez pomocy Męża,ale bez pomocy lekow :PPP ze czasme naprawde sie zastanawiam czy jest sens sie tym bez przerwy faszerowac.

P.S. przykro mi z powodu 1-ej Twojej ciazy,ale dbaj o siebie :) i badz dobrej mysli :)))

Uciekam, milego dnia kolezanki :0 Ha weekend sie zaczął :D

Stało sie teraz dzidzia jak narazie rozwija sie prawidłowo :) Ja nie chciałam brac leków poniewaz jak poszłam do lekarza pierwszy raz na poczatku staran to zapisał mi takie leki ze mało jak facet po nich nie wygladałm,oczywiście nadprogramowe kg pozostały i dopiero po ciąży zaczne z nimi coś robic :) narazie musze poczekac :P weekend sie zaczoł a ja zero planów :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

hej laski :) zrobiła test - dzięki Bogu negatywny :) dzięki Bogu dlatego, że zostaję jednak w pracy, a gdybym byla w ciąży to nie dosałabym umowy.... po tygodniu test już by ciążę wykrył prawda?

oleńka_21 ale się sfilmowałaś :) ja na test po tygodniu bym nie liczyła,ale tez nie masz sie co wkręcać bo jeszcze Ci sie @ spózni i co ? hehe bedzie ok pozdrawiam

wiem, że się sfilowałam, ale gdyby to się teraz stało to załamka!!! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

podbijam na wieczorek :)

hej oleńka ja właśnie mykam na wieczorny spacerek :) Jakoś tak nie mam ochoty siedziec w domu :)

o tej godzinie na spacerek :)? ja już po kąpieli :)
no i postanowilam od jutra sie odchudzac:D

hehe ja tam sie narazie nie odchudzam,a Ty z tego co mi sie wydaje nie bardzo masz z czego :)

oj mam, uwierz :) mam 159cm wzrostu i ważę 60 kg :P a jeszcze 2 lata temu to bylo 55 :)poza tym zle się czuję z "boczkami".... :)

Słuchajcie, może którejś z Was się spodobają moje balerinki :) http://forum.trojmiasto.pl/Balerinki-na-wiosnelato-t161410,1,16.html?hl=balerinki#hl

Witam po weekendzie :D

ja rowniez witam, po 3 dniowym weekendzie :-)

Hej kobietki :) jakmija dzień ?

ja po 2,5 dniowym ;) i znow w praaacy... :P

a mija mija, jak poniedzialek... byleby do piatku....

ja dzisiaj powiem to samo :P bo czekam na lubego który ma być w pt :)

Byle do weekendu. Jej jak my wszystkie kochamy swoje prace :P ( te pracujace ;) )

watek upadl z hukiem

no jakoś coraz mniej Nas sie tu pojawia :/ dziwne to :P

Czas podkrecic troche :D
No to dziewczynki temacikiem rzuccie ;p ja sie dolacze ;p

niee no dzis chyba nic z tego nie bedzie. Jakis taki dzien widac. Dziewczyny pouciekaly.

szkoda,szkoda,ale każda chyba dołuje ta pogoda :/ mnie normalnie jakoś tak spac sie chce i roztrzepana jestem dzisiaj wyjatkowo :P

Dzien taki slaby jakos, nic sie nie chce. Mnie dzis czeka przesadzanie kwiatkow, to troszke odzyje:)

ja wracam w sumie do pustego domu i smutno, nooo chyba ze sie na aerobic wybiore :P

Narazie dziewczyny :) Milego popoludnia. Cos nam dzis nie sprzyjala aura ;) Rozmowa sie nie kleila. Trudno , jutro bedzie lepiej :)

hej dziewczyny :) podbijam na wieczorek bo coś rzeczywiście nam ostatnio nie idzie...pogoda jest koszmarna :/ 11 maja jutro, a tu deszcz i 10stopni :/... jutro mam wypad z pracy z okazji święta szkoły takze milo bedzie mam nadzieje. uszylam sobie sliczna sukienke,ale chyba ze wzgledu na pogode nie bedzie mi dane jej ubrac..ech... a co was?jak dzien minal?

Oj i pogoda znowu od rana taka ze chyba depresji sie nabawie. No kto to widzial, oplowa maja a tu takie cus... ;/

ja tez masakra jakas, a juz za tydzien konczy mi sie macierzynski i chciaam posacerowac z córa po janowie:) chociaz troche a tak siedzimy w domu
a mialobyc17st

Nooo . Poggoda na fajny film albo ksiazke :) albo zabawy z Dzidzia :D

Moze ktoras z Was chodzi do Hali sportowej na aerobic?
Ktore zajecia sa najciekawsze?

Bylam na fat burner i niezbyt;/ malo miejsca i w ogole takie ogolne te cwiczenia, zastanawiam sie nad ABT?

tak, ja chodzę- no moze teraz rzadziej, bo matura
na tym polega fat burner- te cwiczenia sa ogolne
ABT jest fajne- w sumie zalezy czego oczekujesz od zajec
mnie sie bardzo podoba aerobox i plaski brzuch (ale to dlatego ze musze go zgubic :)

hehe mam pjecie,ze ogolne,ale myslalam ze nie az tak ;p
dlatego chce pochodzic sobie na rozne,ale chyba ABT jest niezle. Tylko ,ze na Hali troche malo miejsca no nie?
Duzo babek chodzi.

masz racje- duzo babek, ale to tez zalezy od dnia i godziny, w piatek jest malo kobiet, ale wtedy nie prowadzi Kasia (chyba tak ma na imie ta dziewczyna)
z drugiej strony za wiele tego typu zajec z Rumi nie ma wiec duzo ludzi
a wybor zajec musisz przyznac spory, nie?
ach juz tesknie do cwiczen, zwlaszcza ze pogoda nie rozpieszcza i nawet na spacer sie nie chce wyjsc :(
nie wiesz jak to bedzie tam na fitnessie od wrzesnia?byly juz jakies informacje?

Wczoraj Kasia sie smiala, ze do wrzesnia nas nauczy ukladu i od wrzesnia same bedziemy cwiczyc ;) Ale nic konkretnego nie mowila.
Wiem, ze w gimnazjum nr 4 jest aerobic, taki wycisk,ze ho hooo i wszystkie partie ciala i nogi i brzuszek ;p ;)
No,ale teraz probuje Hale. Zobaczymy... ;p

ja chodzilam na Batorego, ale przenioslam sie wlasnie na hale, dla mnie osobiscie lepiej tu.
no ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :)
najwazniejsze ze sa efekty

Nooo ja z kolei po tym wczorajszym to zdecydowanie na Batorego wole. Przede wszystkim ze wzgledu na rodzaj cwiczen i swobode ruchu :)))
Z tym, ze porownanie mam po fat burner tylko,a to nie dla mnie. Wole konkrety ;)

A ja śmigałam jeszcze w grudniu i na początku stycznia na siłownie tu do CH Abraham :) i szczerze polecam,trener w miare sympatyczny,zawsze jakiś tam plan cwiczeń układa wiec nie jest tragicznie,nawału kobitek nie ma, wiec nie jest tragicznie a najlepsze jest to ze jedynym facetem jest trener :)

hihi wyobrazam sobie mine Meza na wiesc ze mam trenera :) hihihi

paula2411
a jakie sa ceny w abrahamie

hehe :) trener niestety nie za przystojny wiec raczej maz nie czuł by sie zagrozony. Monika z tego co pamitam to jest tak ze karnet 5 wejść kosztuje 55zł, taki nieograniczona ilośc 110/100 na miesiąc i jest jeszcze taski który ma 10 wejść ale on właśnie nie wiem czy kosztuje sto czy 110 bo taka róznica cenowa miedzy tymi dwoma 10zł,hehe a ja zawsze kupowałam co 1,5 tyg ten za 55 bo lubiłam sobie wykreślać to ile razy byłam :) zaraz znajde ich stronke to Wam wstawie link :)

http://www.17fitclub.pl/5201.html to jest adres :) a widze ze Pan nawet ceny podniósł ze 110 na 120 :P ale naprawde atmosfera jest super,i z tego co sie orientuje mozna nawet dzieciaczka zabrac,jak sie nie ma co z nim zrobic :)

Pochwale sie 8maja2010 urodzilam coreczke 57cm i 3850g :)

natalia moje ogromne gratulacje :) w końcu się doczekałaś :) jak córcia ma na imię, jeśłi można spytac?

acha, jak cos to piszę, że zakładam nowy wątek więc zapraszam tam :)

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...