Rzucenie palenia

Witam wszystkich.
Minął już rok od kiedy nie palę dzięki terapii u Pana Rafała Sakowskiego. Teraz dopiero mogę powiedzieć, że problemu nie ma. Do palenia nie ciągnie mnie i nawet o tym nie myślę. Przy okazji podczas terapii zostało poruszonych dużo moim problemów emocjonalnych z którymi nie radziłam sobie, a teraz ten rok pokazał, że palenie było tylko skutkiem moich problemów. Dziś czuje się świetnie, posiadam wewnętrzny spokój, a co najważniejsze to to, ze pozbyłam się nałogu.
Polecam tą formę terapii. Beata K.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Rzucenie palenia

Witam. Mam pytanie - ile zabiegów średnio trzeba, by się wyzbyć nałogu tytoniowego? Bo jestem po trzeciej wizycie u Pana Sakowskiego .... i nie radze sobie. Staram się ze wszystkich sił nie palić, ale i tak palę. Mniej, ale wciąż palę. Wizyty sa dość drogie. Odkładałam na nie dośc długo, kasa się kończy a ja wciąż palę i jestem tym trochę podłamana, że nie daję rady. Proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rzucenie palenia

Ja byłam z siostrą na rzuceniu palenia, ja była 4 razy, a siostra 2 razy, więc myślę że to sprawa indywidualna.Pytałam pana Rafała ile wizyt będzie potrzeba powiedział, że to od niego nie zależy. Tak czy siak jesteśmy bardzo zadowolone, udało nam się, więc i Tobie życzymy powodzenia i trzymamy kciuki !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0