Zdecydowanie TAK (1) Skorzystałem z Państwa usług sugerując się opiniami w Internecie i się nie... Damian Polecam - świetna obsługa, przystępne ceny, duży wybór! (1) Z całą pewnością jeszcze tu wrócę. Badanie wzroku przeprowadzone bardzo... Michał Profesjonalizm (2) Świetny salon optyczny. Pan Michał jest bardzo życzliwą osobą, a przede... Marta Wiśniewska
absolutnie odradzam zakup w tej firmie (1) od sierpnia nieprzerwanie trwa proces reklamacyjny zakupionych za ponad 1800... Hanna To będzie pierwszy salon, który odwiedzę przy następnych okularach! (2) W tym salonie znalazłem spory wybór fajnych oprawek, do tego bardzo dobrze... Krzysztof zdecydowanie polecamy (2) Oboje z mężem serdecznie polecamy salon Pana Michała - udaliśmy się tam po... Jolanta i Marian po oprawki i szkła tylko tutaj (2) Byłem w Vision Express, Paris Optique i Fillmanie ale nie byłem zadowolony do... Krzysztof Es Vision Express (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi w salonie optycznym Vision Express... Krystyna Poszedłem za namową żony i nie zawiodłem się! (1) Od wszelkiej maści okulistów czy też dentystów raczej stronię, ale kilka dni... Andrzej Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa, przystępne ceny Karolina Polecam (1) Nie dość , że trafiłam na przemiła Panią Blondynkę, która miała do mnie dużo... Wlascicielka Prady :) Najlepszy salon w Gdansku, ogromny wybor i profesjonalna obsluga (1) Jezeli chcesz kupic okulary, ktory beda dobrze dobrane do ksztaltu nosa i... Katarzyna Rewelacja! (1) Co 2 lata wracam tutaj po kolejne okulary. Kupujemy tu już całą rodziną,... Joanna not qualified people and bad service (2) This was really a waste of my money. My own frame damaged and need new... Alfred deGroot Serdecznie polecam (1) Duży wybór oprawek,wzorowo przeprowadzone badanie wzroku.Z chęcią wracam do... Agnieszka Mateja Zdecydowanie polecam (1) Skorzystaliśmy z usług doboru soczewek dla córki. Jestem bardzo zadowolona.... Magdalena Właściwie prawie już nie trzeba pisać oceny (2) Przeczytałem tu inne komentarze i nie mogę niczego innego zrobić niż całym... Tarek Khalil Najlepszy salon w trójmieście! (2) Salon Pana Michała odwiedzamy systematycznie niemal od początku jego... Magdalena Dutczak nie polecam (1) Oprawki po kilku tygodniach użytkowania poprostu zaczęły się "sypać", a... zk Szczerze pelecam (1) Salon optyczny godny polecenia!! miła obsługa serdeczna pomocna, olbrzymi... Marta