beznadzieja (1) A ja nie polecam mp Brak zaangazowania (1) Zamówiłam naprawę okularów w czerwcu, zotałam poinformowana, że po dwóch... Anna S. yu - opinia (1) ocena bardzo dobra ;D yu
karol - opinia (2) Miła obsługa, jednak nie polecam Pani optometryczki, widać że robi tylko to... karol Wybór opraw duży; niska jakość serwisu (2) W salonie zakupiłam w krótkim odstępie czasu 3 pary okularów (optyczne i... reme Panie, które sprzedają okulary są przygotowane do obsługi klienta w stopniu niezadawalającym. (2) Nie są zbyt chętne (czy może brakuje im wiedzy?) do udzielania odpowiedzi na... eM. Obsługa (2) Obsługa pozostawia wiele do życzenia.Panie zajęte bardziej sobą niż... U. Te ich promocje to ściema (1) Niby miały być trzy pary okularów, ale te drugie i trzecie oprawki to jakieś... Judyta Okulista (1) Polecam wszystkim, którzy muszą szybko dostać sie do okulisty. Nigdy nie... Pacjent polecam (1) Bardzo sympatyczna i mila obsługa,Panie wiedza jak doskonale doradzić i... wierny klijęt super promocja (1) Dzisiaj dostałem szkła gratis, a kupiłem oprawkę za 79 zł. Jeszcze wrócę... Artur Polecam ten sklep (1) Bardzo profesjonalne podjescie do klientów, bardzo miła obsługa, dużo oprawek. Martuś Cała moja rodzina zamawia okulary tylko w tym salonie (1) Dobre i cierpliwe badanie wzroku i dobieranie okularów - nawet u osoby z... Paweł_Ch. polecam (1) polecam kama Bardzo rzetelna pani optyk (1) Jestem niesamowicie zadowolona z badania przeprowadzonego przez Panią... Majka Byłam pod wrażeniem (1) W długi weekend szukałam okulisty dla córki. Nie było problemu z przyjęciem.... Jagna słabizna (4) okulista słaby - po wizycie w vision express (chciałem go sprawdzić) okazało... Antoni Biel Duży wybór opraw, dobra jakość, przystępne ceny (1) W moim przypadku obsługa sklepu okazała się bardzo pomocna przy doborze... reme POLECAM !! (2) NIE ROZUMIEM SKAD TAKIE OPINIE , SALON JEST SUPER , SWIETNA OBSŁUGA, BARDZO... NATALIA SUPER! (1) Jestem bardzo zadowolona i z usług tego salonu korzysta cała moja rodzina.... Jola