profesjonalnie (1) Profesjonalnie, szybko i tanio. Jestem bardzo zadowolona Dorota Byłem w tym salonie dwa razy.. (1) Byłem w tym salonie dwa razy , ale więcej moja noga tam nie stanie. Obsługa... G.Wrona super (1) Bardzo miła obsługa. Zamówione okulary do odbioru następnego dnia. Przystępne... Zadowolona
olany klijent (1) Ostatni0 bylem w tym salonie z zapytaniem czy istnieje mozliwosc sprowadzenia... Tomasz super salon (1) super obsługa i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów i obsługi. a... magdalena Opinia (1) Nie polecam salonu optycznego Viu Viu w Galerii Baltyckiej w Gdansku. Obsluga... Krystyna Bez konkurencji (1) Na 3 pary pary okularów które miałem w życiu 2 zrobiłem właśnie w salonie na... vonjanoloff Bardzo solidny optyk (1) Witam, braliśmy razem z narzeczoną po parze okularów, Pani wykazała się... Bartek polecam ! (1) a ja polecam, mile panie w dodatku ladne, milo sie rozmawialo, milo wybieralo... patryk polecam (1) Gorąco szczerze polecam. Profesjonalna, rzetelna pomoc w doborze okularów.... anna Gorąco POLECAM!!! (1) Przystępne ceny, profesjonalne doradztwo i sympatyczna obsługa. Panowie... Maciej Kołakowski polecam (1) Profesjonalne, indywidualne podejście do pacjenta, a co najważniejsze duży... klientka niekulturalna i mało fachowa obsługa (1) Obsługa klienta wręcz niefachowa a o kulturze nie wspomnę- wspomnę o jej... kasia p. Najgorszy salon w Trójmieście! (1) Po pierwsze, nigdy nie ma tam nikogo, kto by człowieka obsłużył. Panie zawsze... Joanna polecam! (1) Obsługa bardzo miła, średni wybór natomiast ceny przyzwoite. Poszłam na... zadowolona. wspaniała profesjonalna obsługa (1) jestem bardzo zadowolony z wizyt w tym salonie podczas oczekiwania na... Robert Artur - opinia (1) Nie polecam. Byłem w salonie wybierać soczewki - pani doktor próbowała mi... Artur Rewelacja (1) Chodziłem po całym gdańsku by pierwszy raz kupić soczewki. To się oczywiście... Maciek zadowolona - opinia (1) nosiłam się z zamiarem sprawienia sobie okularów dobrych parę lat, jednego... zadowolona Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z OPTY-MALA. Świetna pani okulistka, BARDZO... Marta