Siódme Niebo

Deweloperzy

Gdańsk, Kartuska 142

Maria - opinia (2) Deweloper w porządku, jeszcze czekamy na dom, jest w budowie, ale cenowo... Maria Krzysztof - opinia (4) Zdecydowanie nie polecam i jeśli miał bym możliwość cofnięcia czasu to nie... Krzysztof Antoni - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi, jak i wykończenia domu. Od... Antoni
Anna M - opinia (2) Polecam dewelopera. Duży plus za cenę, elastyczność i ludzkie podejście.... Anna M Aleksandra - opinia (4) Kupiłam część szeregu w Pępowie. Przy domu tworzy się zalewisko. Deweloper... Aleksandra osk - opinia (2) Nie polecam dewelopera. Bardzo nierzetelna firma. gdybym wiedział ominą bym... osk Karolina - opinia (1) Kupując mieszkanie na Jabłoniowej skorzystałam z usługi doradztwa... Karolina Sara - opinia (1) Jestem zdziwiona wszystkimi negatywnymi opiniami. Odebrałam mieszkanie dwa... Sara Marek Karbownik - opinia (1) Ogólna ocena dewelopera dobra, jeżeli chodzi o opóźnienia to raczej standard... Marek Karbownik Kornel - opinia (1) Kupiłem tanio dom, czekam na odbiór. Deweloper daje duża pomoc przy... Kornel Ola Krokosz - opinia (1) Serdecznie polecam! Przed zawarciem umowy w sposób przejrzysty wytłumaczono... Ola Krokosz Marta Wrona - opinia (2) Bardzo korzystne ceny domów. Miła obsługa. Polecam Panią Agnieszkę. Bardzo... Marta Wrona Zofia Butkiewicz - opinia (2) Bardzo miło współpracowało się z panią Agnieszką od Siódmego Nieba Zofia Butkiewicz Zadowolony - opinia (2) Ceny mieszkań są bardzo przystępne jak na rynek trojmiejski. W trakcie... Zadowolony Agata - opinia (1) Dobry kontakt z deweloperem, wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane.... Agata Wojt - opinia (1) Absolutnie nie mam się czego czepiać, ładne osiedle, tani dom z ogrodem. Było... Wojt Hania - opinia (3) Cały proces przebiegł jak powinnien, mieszkania oddane w terminie, obsługa... Hania Marek - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z handlowcami, zdecydowanie obsługa jest profesjonalna.... Marek Anna - opinia (1) Polecam współpracę - w końcu znaleźliśmy odpowiednie mieszkanie w... Anna Zadowolona klientka - opinia (2) Pani Agnieszka jest świetnym doradcą. Polecam z nią współpracę! Zadowolona klientka