Siódme Niebo

Deweloperzy

Gdańsk, Kartuska 142

Wojtek - ocena (1) Z przyjemnością polecam dewelopera. Kontakt na najwyższym poziomie, od... Wojtek Jan B. - ocena (1) Zespół dewelopera jest pomocny i otwarty na wszelkie pytania, co dodatkowo... Jan B. Sylwia - ocena (1) Jestem po odbiorze domu u tego dewelopera. Trochę stresowałam się, że będzie... Sylwia
Bianka - ocena (1) Polecam kontakt z Paniami z biura, pomocne na każdym kroku. Czekam na odbiór... Bianka Klient - Robson - ocena (1) Proces sprzedaży ok, wydanie nieruchomości z miesięcznym opóźnieniem. Usterki... Klient - Robson Zadowolony - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z biurem. Wszystko w jak najlepszym porządku Zadowolony Gaba - ocena (1) Deweloper ok, było lekkie opóźnienie w przekazaniu nieruchomości, ale z mężem... Gaba Dominika - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość wykonania. Polecam! Dominika Inga - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z biurem sprzedaży. Polecam dewelopera! Inga Julia W. - ocena (1) Bardzo fajne inwestycje, ale finalnie zdecydowałam się z mężem na Nodo.... Julia W. Kinga - ocena (1) Firma 7 Niebo imponuje wysoką jakością produktów i profesjonalizmem. Ich... Kinga Grzesiek - ocena (1) Siódme Niebo to deweloper, który naprawdę dba o swoich klientów. Miałem wiele... Grzesiek Ewa - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z indywidualnym podejściem,... Ewa Ewa - ocena (1) Domykam właśnie umowę na dom w Baninie, osiedle Wilga. Moi znajomi w... Ewa mieszkanka Onnea - ocena (1) Mieszkam na osiedlu Onnea od ponad dwóch lat, denerwuje mnie jak mieszkańcy... mieszkanka Onnea Agata - ocena (1) Kupiliśmy dom w Pępowie i nie polecam parę razy w roku zalewa na osiedlu parę... Agata Maria - opinia (2) Deweloper w porządku, jeszcze czekamy na dom, jest w budowie, ale cenowo... Maria Krzysztof - opinia (4) Zdecydowanie nie polecam i jeśli miał bym możliwość cofnięcia czasu to nie... Krzysztof Antoni - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi, jak i wykończenia domu. Od... Antoni Anna M - opinia (2) Polecam dewelopera. Duży plus za cenę, elastyczność i ludzkie podejście.... Anna M