Spacerowicze z wózkami dziecięcymi poszukiwani.

Witam. Od sierpnia zacznę spacerować ze swoim maluchem. Szukam innych Mam i nie tylko do wspólnych spacerów.
W sierpniu mój Tomuś będzie miał dopiero miesiąc. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Spacerowicze z wózkami dziecięcymi poszukiwani.

No w sumie to ja też szukam chętnych spacerowiczów z siatami z lidla od marca 2017r. w stronę kolejki metropolitalnej i z powrotem na przystanek Brętowo. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po takich wypowiedziach tracę nadzieję, że to forum w czymś jeszcze pomaga. Służy chyba tylko do nabijania się z ludzi...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie rajstopy opadają, jak czytam post w maju, że w sierpniu będzie jakieś dziewczę spacerować z wózkiem i szuka koleżanki. Czy ty wiesz co do sierpnia może się wydarzyć? Poza tym rusz swoje cztery litery i poszukaj sobie koleżanek w realnym świecie i nie zaśmiecaj forum takimi bzdurami. Przeraża mnie "inteligencja" młodego pokolenia. Zajrzyj na stronę http://www.eplusi.pl To jest stowarzyszenie działające przy naszej szkole i zajmuje się edukacją i integracją naszej społeczności. Czasem organizują jakieś warsztaty lub kursy lub zabawy. Można tam poznać mnóstwo ciekawych ludzi z naszej miejscowości, czegoś się nauczyć lub zabawić się razem. Przede wszystkim jednak można się zintegrować. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...