Sprzedam unikalne mieszkanie 2-pokojowe Ujeścisko (dwa poziomy!)

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Link do ogłoszenia z opisem mieszkania:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/unikalne-mieszkanie-2-pokojowe-ujescisko-ogl1610166.html

Zapraszam - to niepowtarzalny projekt i okazja. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nierealne, raczej dopłać do interesu i to szybko albo czekaj min rok-dwa

Jak sprzedasz to za więcej niż 5000zł za stan dev. to daj znać, jestem ciekaw. BTW: dwa poziomy na 47m2 to chyba wariant dla strażaka...

Re: Nierealne, raczej dopłać do interesu i to szybko albo czekaj min rok-dwa

ofcoz mam na myśli cenę m2

Es, dziękuję za dobre rady. Każdy chciałby kupić najlepiej za darmo. Za tyle kupione w tym roku, za tyle zostanie sprzedane, lub po wykończeniu plus cena wykończenia.

Projekt jest unikalny, mieszkania dwupoziomowe są zawsze ogromne i drogie, a to jest mniejsze i idealne dla singla lub bezdzietnej pary. I widok, jaki mało kto ma, na jezioro, z okien i balkonu.

Zapraszam!

czesc daj ogłoszenie tutaj - ja spzredałam przez ten serwis swoje:www.mieszkania-24.pl

Bynajmniej, nie chciałem urazić - naprawdę jestem ciekaw za ile to sprzedasz, tzn czy sprzedasz za tyle co chcesz lub chocby zblizoną cenę - byłbym wdzięczny jakbyś potem napisała. Życzę szczęścia.

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (42 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Osiedle Warszawska (7 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...