Stratos, sratos...Smoleńsk k....a!!! :) Mistrzostwo demotów!

image

Popłakałem się ze śmiechu:) Genialne!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Stratos, sratos...Smoleńsk k....a!!! :) Mistrzostwo demotów!

dzisiaj parhu jeden na stronach internetowych mediow naszego bratnego narodu rosyjskiego ujawnione zostaly zdjecie ofiar katastrofy,

w tym:

Lech Kaczyński w trumnie
Lech Kaczyński na stole sekcyjnym

dla ciebie to zapewne doskonały powód do naigrywania się z pisu

tyle razy gnomie jeden pisałeś "zimny lech"...

to teraz
zobacz sobie zdjęcia "zimnego lecha"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale bez przesady. To nie Halewicz umieścił te zdjęcia w internecie. Takich zdjęć jak te w sieci jest pełno. I nikt nad nimi nie płacze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale to Halewicz nieraz pisał "zimny lech"

wiec niech zobaczy sobie jak "zimny lech" wyglada, moze nabierze troche wrazliwosci...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jarosław Kaczyński wykorzystuje śmierć swojego brata do budowania kapitału politycznego - takie są fakty. Zatem satyra na Kaczyńskiego jest w pełni uprawniona. Nie przypominam sobie, aby rodziny ofiar z opcji bliższej PO uprawiały taką polityczną hucpę, tańcując na trumnach swoich bliskich.

A, notabene z błędem ortograficznym, nazwanie mnie parchem jedynie utwierdza mnie w przekonaniu, że wszelkie dysputy z tobą pozbawione są sensu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...