Straż pożarna na Czarnej Górze

Wczoraj ok godz 22:00 pędziło ok 5 wozów strażackich na Czarną Góre, akcja trwała ok 2 godzin po całej akcji po pół godzinie ponownie wyły syreny i przyjechało kilka wozów - ktoś wie co się stało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Straż pożarna na Czarnej Górze

ja widziałem ich w centrum o 00.00 , zgubili się widocznie bo stali na ślepej uliczce na sygnale świetlnym i zastanawiali się gdzie jechać

Mieszkam na Czarnej Górze i nic wczoraj nie słyszałam?

nie nie zgubili się - bo stali z 2 godziny na końcu czarnej góry , a na ulicy do 1 w nocy był ruch jak w Gdyni.
Ale na szczęście nikomu nie paliło się w domu - a sprawa dobrze sie zakończyła.

prowadzone były poszukiwania z udziałem Straży pożarnej oraz sąsiadów. Zakończone szczęśliwym odnalezieniem. Uff
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kogo ? czego??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poszukiwania zaginionej osoby. Zakończone powodzeniem - nic nikomu się nie stało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pelny szacun dla strazakow i policji. Dysponowali dobrym sprzetem i organizacyjnie starali sie jak mogli. Dziekujemy panowie. Jestem pelen podziwu za zaangazowanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dysponuja dobrym sprzetem bo wojt to ich dobry kolega i szasta dla nich kasa i wszystko kupuje za nasze pieniadze zamiast drogi robic. Nie wspominajac ze zaniedbuje inne jednostki osp np kielno z nakazu wujta musi wszystko dla bojana oddawac strach sie bac co sie stanie jak w kielnie bedzie sie palic a oni nie beda mieli czym gasic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Łżesz jak pies analfabeto. Bez komentarza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

policjant, a nie wie, że pisze się wójt a nie wujt?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Qutaz z Ciebie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawość niektórych ludzi jest tak bezczelna że nawet na forum szukają informacji aby poplotkować!!! Gratuluje głupoty.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

lejdes czy policjant może też po polsku napiszesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

I dobrze ładować kasę w Bojano. Tyle ku**wa lat tu nic się nie działo kasę pompowano w boiska dla wioski 100 mieszkańców,to powiem egoistycznie że dobrze że się teraz działania skupiają na naszej wiosce:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (722 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...