Zdecydowanie Polecam! (1) Udało mi się zdać za pierwszym razem! Do egzaminu perfekcyjnie przygotował... Adam G. Bardzo ... (1) Bardzo fajny ośrodek szkolenia kierowców, profesjonalne nauczanie na bardzo... Marcin Najlepsza szkola! (1) Zdałam:D i polecam ta szkole, pełen profesjonalizm i rewelacyjna atmosfera... Ania
Polecam!! (1) Od 18.08.10 ciesze się zdanym egzaminem . Przygotowywał mnie do tego... agnieszka Polecam,polecam,polecam..... (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone przez bardzo sympatycznych wykładowców, którzy... Ja Za pierwszym! (1) Zdałem za pierwszym razem! Właściwie to nic dziwnego, po szkoleniu Andrzeja... Grzesiek O TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Instruktor Andrzej RULES !!! : ) Z każdym znajdzie wspólny język, wysłucha,... oluś Polecam (1) Witajcie! Chciałbym Wam polecić szkołę 4 Koła. Kurs kończyłem w innej... Michał Same Ogólniki ;ppp (1) Na dobra sprawę za dużo pisać nie ma co ! Do szkółki trzeba pójść ,zapisać... marcelinkaa Powiem tak... (1) ...zanim zaczęłem naukę jazdy w ośrodku szkoleniowym " Szkoła 4... Piotrek egzamin zdany !!! (1) Zaczynając kurs w tej szkole, nie miałam żadnego doświadczenia z jazdą. Każdy... Marta B. świetna szkoła! (1) Nie jeździłam wczesniej, nie mam predyspozycji..do tego duża nerwowość za... Kasia W. Polecam gorąco (1) Ja kurs skończyłam ponad pół roku temu. Nauka na wysokim poziomie, gdybym... KASIA Super szkoła!!! (1) Chyba najlepszy OSK w trójmieście, super atmosfera i wg. wszystko na wysokim... Patryk W końcu dobrze trafiłam !!! (1) Jeździłam z dwoma instruktorami z tego ośrodka. Bardzo wymagający ale o to... Marta Szymańska Warto !!!! (1) szybko, profesjonalnie i bez stresów. Teoria wyczerpująca, a jazdy to czysta... Dawid Duczmal Świetne szkolenie (1) Zdałem za pierwszym razem, bez problemu. Dobre szkolenie, świetne promocje -... Krzysiek Rewelacja !!! Najlepsza szkoła w trójmieście !!! (1) Tak jak w tytule, szkoła rewelacyjna. Gwarantuje, że szkoła 4 koła to... Peter Zdałam! (1) Zdałam za drugim razem! Może zdałabym już za pierwszym ale jadąc do tyłu na... Jola Arkadiusz - opinia (1) Tania szybko sprawnie i profesjonalnie!!! Polecam Arkadiusz