Daria - opinia (1) Jak najbardziej polecam tą szkołe jazdy. Na samym początku bałam się jeździć,... Daria Warto skorzystać (1) Nauka w przyjaznej atmosferze. Godziny jazd indywidualnie dopasowywane do... Sylwia Polecam! (1) Bardzo dobry kontakt z instruktorem. Mila atmosfera i profesjonalne... Asia
Polecam!!!! (1) Jak najbardziej polecam tą szkółkę jazdy!! Na samym początku bardzo bałam się... Klaudia Super,polecam (1) Polecam każdemu kto chcę się nauczyć dobrze jeździć. Sama bałam się jeździć... . Krzysztof - opinia (1) Od pierwszych minut wiedziałem, że Szkoła 4 Koła to właściwy wybór. Wiedza... Krzysztof Gorąco polecam (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy ze względu na profesjonalne i... Kasia super! (1) Skuteczna nauka, dogodne godziny jazd, świetne przygotowanie do egzaminu oraz... Kasia SUPER (1) Super kontakt z instruktorem, a także poziom jaki trzyma Pan Arek! Szkoła... Toooomi Wiktoria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona , super instruktor, bardzo dobrze uczy i przekazuje... Wiktoria szkoła godna polecenia (1) Z całą pewnością poleciłabym tę szkołę każdemu, kto chce nauczyć się jeździć,... ola POLECAM !!!! (1) SUPER KONTKAT Z INSTRUKTOREM + MOŻNA NAUCZYĆ SIĘ WIELU CIEKAWYCH RZECZY KTÓRE... Kamil Najlepsza szkoła w Trójmieście :) (1) Gorąco polecam Szkołę 4 Koła, pan Arek jest znakomitym instruktorem, który... Ola zdecydowanie tak (1) Polecam wszystkim tę szkołę i pana Arka - profesjonalistę, człowieka z pasją... sabina POLECAM! (1) Tak na prawdę lepiej trafić nie mogłam, miła obsługa, wszytko da się załatwić... Karolina POLECAM!! (1) Pan Arek jak i Pan Krzysiu to profesjonaliści w tym co robią. Do każdego... Konrad zdecydowanie polecam:)) (1) Mimo, iz gdy rozpoczynalam kurs bylam pelna obaw i byl to moj pierwszy raz za... Katarzyna POLECAM! (1) Polecam każdemu, kto chce nauczyć się JEŹDZIĆ, a nie tylko zdać egzamin! :)... Zuzia Polecam (1) Bardzo dobra szkoła , pozytywny instruktor ;) , nie było problemu z wyborem... Mateusz Bardzo polecam! (1) Super atmosfera, nie ma problemu z dostosowaniem godzin jazd. Teoria... Patrycja