Mateusz Dąbrowski - opinia (1) Świetna szkoła! Super instruktorzy, wysoki poziom nauczania, no i przystepna... Mateusz Dąbrowski Gorąco polecam (1) Naprawdę z pełnym przekonaniem polecam Szkołę Na 4 Koła... profesjonalizm... Maciej POLECAM SZKOŁĘ 4 KOŁA !!! (1) Super, bezstresowa atmosfera, a po za tym fachowe przygotowanie do egzaminu... Paweł
Super SZKOŁA 4 KOŁA!!! (1) Zdałam egzamin za 2 razem:) Polecam wszystkim tę szkołę... Egzaminator byl w... Kalinka S. POLECAM Zdałem za pierwszym razem!!! :-D (1) Polecam super instruktorzy fachowa obsługa wszystko wytłumaczą na spokojnie... Wojciech Super szkoła, super instruktorzy (1) Wykupiłem 8 godzin jazd dodatkowych po atrakcyjnej cenie. Już po drugiej... Lech W. super!! (3) egzamin zdany bez zadnego problemu, wręcz poziom na jazach był duzo wyższy i... mała Swietna szkola jazdy i zycia (1) Zdalem egzamin dzieki nauce jazdy w tej szkole,wiedze ktora mi przekazal... Marek NAJLEPSZA SZKOŁA W TROJMIESCIE (1) Jeśli chcesz w szybkim czasie zacząć jeżdzić własnym samochodem, to gorąco... mon. Zadowolony:) (1) Szkoła godna polecenia:) Miałem przyjemność jeździć z super instruktorką... Damian Najlepszy OSK w Gdyni! (1) Polecam wszystkim co chcą szybko i w miłej atmosferze nauczyć się jeździć!!!... Renee Solidna szkoła ;) (1) Z usług szkoły 4 koła korzystałem już kilka miesięcy temu, teraz z całą... Błażej Witam! (1) Na początek chciałbym polecić mega instruktorkę z którą miałem przyjemność... Łukasz Michał Korda - opinia (1) Solidnie, niedrogo i do tego miło i skutecznie. Tak jak być powinno. Michał Korda TYLKO Szkoła 4 Koła !!! (1) Jeśli zależy Ci na : -czasie -profesjonalizmie -miłej atmosferze... JA Mega dobra szkoła (1) Polecam każdemu jazdę z p. Grzegorzem! zdanie egzaminu przy takim fachowcu to... T. SuPeR SzkolA !! (1) Teoria przebiega szybko i w miłej atmosferze! Wielkie Dzięki Grzesiu!! Suuper... Adrian K. SUPER Szkoła (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu jaki odbyłam oraz z mojego wspaniałego... Majah Świetna szkoła ! (1) Polecam tą szkołę każdemu kto chce się zapisać na kurs prawa jazdy! Bardzo... Sławek S Super szkoła !!! (1) Świetna szkoła, długo myślałem gdzie zapisać się na kurs i trafiłem w... Kamil C.