Najlepsza szkoła w Trójmieście!!! (1) Gorąco POLECAM! Zdałam za pierwszym razem!!! ; ) Profesjonalne, indywidualne... Asia NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!!!! (1) Teoria przebiega w przemiłej atmosferze:) Grzesiek to Najlepszy Instruktor... Aleksandra P. POLECAM!!! (1) Szkoła godna polecenia, miła atmosfera wyrozumiali instruktorzy a zwłaszcza... M.M
Świetna (1) Rewelacyjna szkoła. Gorąco wszystkim polecam (:. Pan Waldek to świetny... Karol Vo Duży Pozytyw! (1) Byłam kursantką u p.Wioletty i jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy.... Aleksandra Kąc JA ICH PO PROSTU KOCHAM :) ciężko mi sie z nimi rozstać! (1) Nie wiedziałam jaką szkolę wybrać i trafiłam na 4 KOŁA i wiecie co?? nie... Angelika- krzykliwa blondyna heh Na 4 kołach za pierwszym razem (1) Zdałem za pierwszym razem. Moją instruktorką była Pani Wiola, która... Krzysiek z Gdyni SZKOLA 4 KOLA JEST THE BEST (1) Zdałam za trzecim razem, ale tylko dlatego,że wcześniej popełniłam 2 głupie... Agnieszka gość - opinia (1) Serdecznie polecam !! dziękuję instruktorowi Andrzejowi za przygotowanie do... gość UWAGA !!!UWAGA!!! (1) JEsli chcesz zdac egzamin, zaoszczedzic, oraz byc dobrze przygotowanym... Proserpine Uczą nie tylko jeździć, ale również myślęć za siebie i innych uczestników ruchu. (1) Jestem zadowolony z kursu na kat. B w Szkole 4 koła. Instruktorzy, którzy... Piotr Wielki plus (1) Witam, na kurs chodziłam do innej szkoły jednak po niezdanym egzaminie... Justyna Divemaster - opinia (1) Polecam 4-koła, dobry poziom nauczania, bez problemu można się dogadać z... Divemaster Kat. A- jak najbardziel w tej szkole=) (1) Polecam w 100 % - a nawet w 200 % :) Zdawałam na kat.A, poszłam na kurs... Paulina Jarosz DZIĘKI ANDRZEJ!! (1) Dzięki najwspanialszemu instruktorowi Andrzejowi zdałam dzisiaj za pierwszym... Karina W. ŚWIETNA SZKOŁA (1) Po 4 latach od oblanego egzaminu (nauka w innej szkole), wykupiłam pakiet... Kasia Podziękowania dla Irka (instruktor kat. A) (1) Jeszcze raz dziekuje - jestem niezmiernie szczęsliwą motocyklistką :D. Dzieki... Ania Suuper :) (1) Hej , wlasnie zdalem egzamin w pordzie na kategorie A + B za pierwszym razem!... Patryyyk :) karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług szkoły. Zrobiłam kurs w przystepnej cenie... karolina POLECAM! (1) Bardzo dobra szkola,wszystko na luzie moj egzaminator Andrzej Elmrych... Daniel Chudzik