Najlepszy Ośrodek w Trójmieście !!! (1) Zdałam za drugim razem, za pierwszym wymusiłam pierwszeństwo, ewidentnie moja... Gosia super! (1) generalnie musze przyznac, ze supeer! kurs zrobilem w gdansku w innej szkole,... Adam Polecam ! (1) Witam i serdecznie zachęcam przyszłych kursantów do nauki w Szkole 4 Koła... Piotrek
SUPER!!! (1) Super szkola mila atmosfera,profesjonalne przygotowanie :) ZDALEM ZA... Piotrek Za PIERWSZYM razem !!! (1) Zdałem za pierwszym podejściem ! Jestem zadowolony z kursu, teoria przebiegła... Paweł M. Dobra Szkoła (1) Zdałem dzięki jazdom dodatkowym w Szkole 4 Koła. Jezdziłem z Panem Waldkiem... Piotr Zdałem (1) Zdałem za pierwszym razem. Chciałem podziękować instruktorowi Waldkowi.... Marcin Cecylia, 17.05.2010r (1) Właśnie kilka godzin temu zdałam egzamin na prawo jazdy.To moja druga szkoła... Cecylia Pankiewicz- Dmowska pełen profesjonalizm + przesympatyczna atmosfera (1) Aż szkoda,ze już koniec kursu i jazd! Zdałam egazmin za drugim podejściem... Maja Instruktor Grzegorz rewelacja !!! :) (1) Dziwi fakt samych pozytywow, ale gdy blizej poznamy ta szkole jazdy to... Tomasz Lepszej nie znajdziecie:) (1) Witam:) Mam jak najlepsze zdanie na temat tej szkoły!!! Pan Waldek jest... Madzia zdałem za pierwszym razem (1) dziekuje za szybką,profesjonalną nauke w doskonałych warunkach i bez... Marcin Biech Chcesz zdać?szkoła4koła Ci w tym pomoże! (1) Polecam gorąco, wielki profesjonalizm. Wybrałam szkołę z racji najtańszych... Madzia Najlepsza szkoła to 4 KOŁA !!! (1) Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, bezstresowe... Mxf 100% zadowolenia! (1) Z czystym sumieniem rekomenduję Szkołę 4 koła. Profesjonalnie, bardzo... Emilia polecam (1) Polecam bardzo szkole 4 kola! Instruktor b. kompetentny, miły, potrafiący... Marta Szybko, Sprawnie i Egzamin Zdany :) (1) Bardzo polecam Szkołę pana Waldka, mój kurs trwał z teoria i praktyka 1,5... Paweł POLECAM ! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku podczas 5 h jazd... Bartek za 1 - szym razem (1) Raz jeszcze gorąco polecam!!! Egzamin zdałem za 1-szym razem :) Serdeczne... Krystian Gorąco polecam! (1) Wszystkim którzy chcą zdać jazdy na egzaminie państwowym polecam. Godzina... Inga Rulewska