Polecam! (1) W końcu i ja mogę dołączyć do zacnego grona kierowców! Wszystko dzięki SZKOLE... Karolcia ^^ Polecam :) (1) Bardzo polecam szkołe 4 koła. Oczywiście w szczególności Pana Arka dzięki ,... Kamila POLECAM!!! (1) Polecam Szkołę 4 koła. Bardzo miła obsługa. Wszystkie formalności i teoria... Kinga
Jak najbardziej Tak! (1) Polecam serdecznie Pana Arka super motywuje uczy nabierania wprawy,obycia i... Karola M.G Warto.. warto.. warto.. (1) Szkółka godna polecenia! Mnie się udało zdać praktyczny za pierwszym razem, a... Marlena Z. bardzo zadowolny (1) Są jedyna szkołą w mieście (dzwoniłem chyba wszędzie:) ), która w taki luzny... wilq Polecam Pana Arka :D (1) Szczególnie wszystkim osobom, które potrzebują spokojnej atmosfery żeby się... Asia Super szkoła!!! (1) Wybrałam tą szkołę z powodów finansowych- oferują najtańszy kurs w Gdyni.... Joanna mega fajnie:) (1) teoria jak to teoria :) natomiast same jazdy super. Mój instruktor Grześ... Hanka Kategoria A (1) Bardzo się cieszę, że wybrałam akurat tą szkołę jazdy chcąc zrobić prawko na... Marysia Raz a dobrze :-) (1) Polecam szkole wszystkim.Ukonczylem kurs na kat A zdanym egzaminem za... JTF BEZDYSKUSYJNIE POLECAM !!!! (1) Jestem absolwentką tej szkoły i z czystym sumieniem ją polecam oto kilka... Paulina NAPĘD NA "4 KOŁA" (1) PROFESJONALNE PODEJSCIE,WYTŁUMACZENIE NA SPOKOJNIE KAZDEJ WĄTPLIWEJ... MARIO Zdane!!! (1) Nie napisze, że to najlepsza szkoła w mieście, bo skutecznie sprawdziłem tyką... Tomek "Łysy" BEZSPRZECZNIE POLECAM (1) Bardzo dobra szkoła - nie mogłam lepiej trafić. Teoria prowadzona rzetelnie,... Ania L w 100% POLECAM (1) Przede wszystkim bardzoooo miła obsługa. Nauki minęły... Adrianna Szeller Polecam wszystkim (1) Bardzo dobra szkoła. Polecam gorąco.Profesjonalizm i ogromne zaangażowanie... Agnieszka Katarzyna - opinia (1) Super szkoła, świetna atmosfera na zajęciach z teorii, bardzo przyjemna i... Katarzyna Dominik - opinia (1) Zdałam egzamin na kat "A" za 1 razem:) Polecam wszystkim tę szkołę... Szybko,... Dominik POLECAM GORĄCO !!!! (1) Bardzo polecam. Po naprawdę kiepskich instruktorach trafiłam w końcu na... Majka