POLECAM SZKOŁĘ 4 KOŁA! (1) Polecam wszystkim Szkołę 4 Koła!. Przystępne opłaty, na zajęciach... Ania Polecam! :) (1) Polecam szkółkę i instruktora - pana Arka. :) Bardzo miły, zabawny, cierpliwy... Ola Polecam (1) Gorąco polecam Szkołę 4 koła. Wszystko jest tak jak powinno być. Właściwi... Monika Stachyra
POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) szkoła super, najlepszym instruktorem jest PAN WALDEK. dzięki niemu zdałam za... Karolina POLECAM SZKOŁĘ 4 KOŁA!!!!!!!!!!!! (1) Jeśli ktoś chce nauczyć się dobrze jeździć i zastanawia się nad wyborem... KASIA Zdecydowanie TAK!!!! Podziękowania dla Arka (1) Polecam wszystkim , którzy chcą się nauczyć jeździć , a nie tylko zdać... Adrian Seweryn Polecam (2) Polecam Szkołę 4 Koła w 100%. Profesjonalne podejście do kursantów. Jazdy w... Ola the best!!!! (1) Muszę dopisać się do tych jak widać samych pozytywnych opinii bo taka jest po... Weronika Rudnik Polecam!!! (1) Polecam wszystkim tę szkołę! Na zajęciach teoretycznych sympatyczna atmosfera... Gosia Jak najbardziej tak (1) Osobiście lekcje praktyczne miałem z właścicielem, Panem Waldkiem, i powiem... Łukasz Marta - opinia (1) Super szkoła! Wspaniały instruktor p.Arek, którego polecam wszystkim ; )... Marta Super szkoła (1) Bardzo pozytywnie oceniam szkołę, a w szczególności najlepszego instruktora-... marta Podziękowania dla Natali (1) Szkołę wybrałam ze względu na przystępną cenę, elastyczne godziny kursu i... Kasia Bardzo polecam:) (1) Polecam serdecznie wszystkim, którzy szukaja profesjonalnego podejscia do... Magda Paulina - opinia (1) bardzo polecam:) Bardzo miło ii bezstresowo spędziłam czas na nauce jazy z... Paulina Zdecydowanie polecam! (1) Absolutnie świetna szkoła, profesjonalne nauczanie w dobrej cenie i miłej... Ewa Godne polecenia! (1) Bardzo polecam, cena chyba najlepsza w całej Gdyni, bardzo miła obsługa,... Kamila Zdecydowanie polecam (1) Zdałam za pierwszym razem, a wszystko dzięki profesjonalnej nauce i... Justyna Podziekowania dla Andrzeja !!! (1) Polecam wszystkim zainteresowanym 4 koła, jest to świetna szkła nauki jazdy.... Adrian POLECAM (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdyni :) Instruktorzy to prawdziwi... Ola