super :-) (1) Bardzo fajna szkola. Teoria zdana za pierwszym razem a praktyka za drugim... Agnieszka POLECAM !! (1) Jak najbardziej polecam tę Szkołę Jazdy. Terminy jazd i godziny bardzo... Julianna Polecam (1) Polecam tą szkołę. Teoria przebyta bez męczenia się, a jazdy to już sama... xyz
Warto :) (1) Z Panem Arkiem jazdy są przyjemne. Jeździliśmy po 2 godziny dzięki czemu... Marcin J Serdecznie polecam! (1) Bardzo miła obsługa, teoria tłumaczona jasno i przystępnie. Nigdy nie... Agata super szkoła! (1) Bardzo polecam! Świetna atmosfera, bardzo wysoki poziom nauczania,... Zuza POLECAM (1) Szczerze polecam tą szkołę jazdy. Teoria szybko i na temat, świetni... tal sdfghjk - opinia (1) Przede wszystkim: nikt tu nie pracuje "za karę" co jest okropną... sdfghjk Świetna szkoła! (1) Obsługa znakomita, wszyscy mili, sympatyczni, pomocni, wytłumaczą co i jak!... XYZ Super! (1) Profesjonalna szkoła, która dostosowuje się do potrzeb kursanta. Teorię można... Magda Bardzo polecam (1) Zaczynając kurs byłam bardziej niż 'zielona', szkoła bardzo przystępnie... Eska Polecam :) (1) Najchętniej napisałabym "Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam" jak na... Natalia Paweł Pastryk - opinia (1) Miła atmosfera, wszystko jasno tłumaczone, dostępność jeśli chodzi o... Paweł Pastryk Szkoła 4 Koła zdecydowanie zdała egzamin! :) (1) Przystępując do kursu prawa jazdy nie myślałam, że tak szybko wyzbędę się... Marta D. Świetna szkoła (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone w przyjaznej atmosferze, a przy tym porządnie.... Przemek Super szkoła!! (1) Bardzo polecam szkołę 4 koła. Z umawianiem się na jazdy nigdy nie było... Mateusz Super szkoła ! (1) Wszystkim jeszcze niezdecydowanym co do wyboru szkoły nauki jazdy z całą... Dominika Bardzo Polecam!!! (1) Wszystkich zainteresowanych Szkoła 4 Kola bardzo zachęcam!!!Cena przystępna,... Angela Eta - opinia (1) Przemila pani JUstyna, która pracuje w biurze szkoły ! Wysłałam maila z... Eta Polecam! (1) Szczerze mogę polecić wszystkim Szkołę 4 Koła. Fajnie prowadzona teoria.... Ola