Szkoła 4 Koła zdecydowanie zdała egzamin! :)
Przystępując do kursu prawa jazdy nie myślałam, że tak szybko wyzbędę się własnych obaw i wsiądę do samochodu z uśmiechem na ustach (a nie strachem w oczach). Przyjazna atmosfera na zajęciach teoretycznych, z których wyniosłam wiele praktycznych wskazówek dotyczących prowadzenia samochodu oraz jazdy pod czujnym okiem p.Kasi przyczyniły się do tego, że zdałam egzamin państwowy przy pierwszym podejściu :)
Polecam Szkołę 4 Koła ze względu na bardzo przystępną cenę kursu, wysoki poziom nauczania, łatwość i szybkość załatwienia wszelkich formalności oraz profesjonalne podejście do klienta, który w stworzonych warunkach ma możliwość do efektywnej i owocnej nauki. Jestem zdecydowanie na 'Tak'!
P.S. Szczególne podziękowania dla mojej wymagającej, ale wyrozumiałej instruktorki, z którą jazdy były przyjemnością!
Polecam Szkołę 4 Koła ze względu na bardzo przystępną cenę kursu, wysoki poziom nauczania, łatwość i szybkość załatwienia wszelkich formalności oraz profesjonalne podejście do klienta, który w stworzonych warunkach ma możliwość do efektywnej i owocnej nauki. Jestem zdecydowanie na 'Tak'!
P.S. Szczególne podziękowania dla mojej wymagającej, ale wyrozumiałej instruktorki, z którą jazdy były przyjemnością!