Szkoła Podstawow w Bannie

Witam,
Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat szkoły w Baninie?
Chciałam zapisać tam córkę ale się waham. Dobrze by było poznać inne opinie na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoła Podstawow w Bannie

był niedawno poruszany ten temat...poczytaj sobie, ja nic konkretnego od siebie nie dodam, bo moje dzieci /3 szt./ do niej nie chodzą, nie chciałam jej zagęszczać, i tak już pęka w szwach...
http://forum.trojmiasto.pl/czy-warto-zapisac-dziecko-do-szkoly-w-Baninie-t167682,4,12.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoła Podstawow w Bannie

Witam.Moja córka chodzi 5 rok i jestem bardzo zadowolona.Mówią że ,wiejska szkoła, ale porównując pozim z gdynią to 100 razy lepszy i super nauczyciele. W klasie po 16-20 dzieci.Dużo zajęć dodatkowych np.gra na instrumeńcie,szachy,kółko teatralne,j angielski,kółko matematyczne tyle tego ,że nie pamiętam. I za to się nie płaci tylko za gre na instrumencie. Dużo dzieci odnosi bardzo dobre wynik w nauce i konkursach przedmiotowych. Też miałam dylemat na początku.Mam nadzieję że trochę pomogłam. Moje dziecko bardzo chętnie chodzi do tej szkoły. Nauczyciele SUPER.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....