Byłu uczeń - ocena (1) Cena zajęć z języka angielskiego jest bardzo wysoka, natomiast jakość... Byłu uczeń Marysia - ocena (1) Byłam na kilku zajęciach i jestem zachwycona ! Super podejście i komunikacja.... Marysia Wiktoria Grabowska - ocena (1) Wszystko super, jestem zadowolona. Wiktoria Grabowska
Ola - ocena (1) Lepszego wyboru o szkole językowej nie mogłam podjąć! Sympatyczna atmosfera i... Ola Zuzanna - ocena (1) Od dłuższego czasu uczęszczam na zajęcia w szkole językowej i z pełnym... Zuzanna GC - ocena (2) Indywidualne podejście oraz ocean cierpliwości lektorów dają wymierne... GC Betty - ocena (1) Świetna szkoła. Nauczyciele o wysokich kwalifikacjach. Dodatkowo wspaniała... Betty Oliwia - ocena (1) Wspaniała szkoła językowa! Zajęcia z j. japońskiego prowadzone przez... Oliwia Natalia - ocena (1) Obecnie uczęszczam na świetnie prowadzone zajęcia przez Panią Adę. Atmosfera... Natalia Emilka - ocena (1) Zdecydowanie polecam każdemu! Profesjonalne podejście do klienta. Emilka Zuzia - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do ucznia Zuzia Jakub Kłos - ocena (1) Po kilku latach wróciłem do nauki angielskiego. Ze względu na brak czasu... Jakub Kłos Weronika P - ocena (1) Bardzo przyjemna i komfortowa atmosfera, która na pewno w dużym stopniu... Weronika P Martyna - ocena (1) Świetne przygotowanie do egzaminu językowego, polecam! Martyna Antoni Gabis - ocena (1) Naprawdę fantastycznie miejsce z wspaniałymi prowadzącymi. Cieszę się, że... Antoni Gabis Paweł - ocena (1) Pani Asia i Pani Linda są przemiłe a szkoła trzyma wysoki poziom. Jak ktoś... Paweł Bożena - ocena (1) Polecam efektywne nauczanie, profesjonalne podejście, wysoki poziom... Bożena Natalia - ocena (1) Uczęszczałam na praktyki w tej szkole, świetna atmosfera, przemiłe osoby!... Natalia Zofia Truchanovic - ocena (1) Do szkoły Matsuri zapisałam się po obejrzeniu japońskiej animacji Spirited... Zofia Truchanovic Weronika - ocena (1) Odbywałam swoje praktyki studenckie w Matsuri i mogę powiedzieć, że to... Weronika