Damian - ocena (2) Sąsiad mi polecił Talkersi i się nie mylił. Przed kursem czułem się dość... Damian Były uczeń - ocena (2) Szkoła naprawdę w porządku, w zasadzie nie ma do czego się doczepić. Jedynie... Były uczeń Marcin - ocena (2) Korzystałem z usług tej firmy przez ponad rok czasu. Na początku było... Marcin
Just - ocena (2) Polecam! Mam super nauczycielkę z którą można porozmawiać o wszystkim.... Just Magdalena - ocena (1) Kurs języka angielskiego, w którym brałam udział, okazał się niezwykle... Magdalena Kornelia - ocena (2) Świetna szkoła! Super atmosfera, fajni nauczyciele, wiele eventów jak... Kornelia Małgorzata - ocena (1) Super szkoła! Cudowna atmosfera, nauczyciele z Hiszpanii i innych krajów... Małgorzata Marta S. - Międzynarodowa firma Jachtowa. - ocena (2) Najlepsza Szkoła języka angielskiego! Jestem zachwycona nauką oraz atmosferą... Marta S. - Międzynarodowa firma Ola - ocena (1) Polecam tę szkołę! wysoki poziom nauczania, szeroka oferta zajęć oraz miła... Ola Kasia - ocena (1) Bardzo polecam lekcje języka angielskiego w Maryland córka w krótkim czasie... Kasia Ada - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług szkoły matsuri. współpraca z panią Lindą do... Ada Kasia - ocena (1) Wysoki poziom kształcenia Kasia Natalia - ocena (1) Odbyłam niezwykle wartościowe praktyki w Szkole Języków Orientalnych... Natalia Zofia - ocena (1) Uczęszczałam do szkoły językowej Matsuri w latach licealnych i podstawówki.... Zofia Tymon - ocena (1) Uczęszczam od 9-ciu lat i bardzo polecam. Tymon Anna Kłosowska - ocena (1) Absolutnie wspaniałe! Miła atmosfera a miejsce bardzo ładnie przygotowane!... Anna Kłosowska Anna - ocena (1) Great school with the outstanding quality of education! I have been studying... Anna Małgorzata - ocena (1) Polecam tą szkołe, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście. Małgorzata Agnieszka - ocena (1) Polecam, można się otworzyć i wiele nauczyć. Metoda inna niż wszystkie, ale... Agnieszka Dominika - ocena (1) Świetna metoda. Pozwoliła mi w relatywnie krótkim czasie przełamać barierę... Dominika