Świetna szkoła, świetna księgarnia (2) Atmosfera w Sieście jest miła i przyjazna, doskonały wybór książek w... hunka OK (1) Dopiero co skończyłem tą szkołę rewelacja polecam tam naprawdę się można... ZADOWOLONY Ewa - opinia (1) Chodzę na kurs inwidualny od dwóch lat do tej szkoły i jestem bardzo... Ewa
Kaśka - opinia (1) Nie zgadzam się z wcześniejszymi negatywnymi opiniami. Nasza firma długo... Kaśka Polecam (1) Uczestniczyłam w kursie w zakładzie pracy i byłam bardzo zadowolona z poziomu... Anna Odradzam (2) To dziwna szkoła. W ciagu roku szkoła z dosłownie z godziny na godzinę... zen trzymać tak dalej! (1) Jako, że właśnie skończył się mój kurs, pora na kilka słów komentarza. Z... jarmułka wspaniała opieka (1) Wspaniała opieka, podejście z sercem!!! Ogromna cierpliwość pań. Niesamowite... mama i tata rewelacja! (1) Fantastyczne miejsce, do którego chce się wracac i z którego nie chce się... neptunka POLECAM (1) Szkołę polecam. Najpierw chodziłam na Zaspę, ale atmosfera tam ponująca mnie... Maja Pozytyw (1) Byłem uczestnikiem kursów organizowanych przez tą firmę i bylem bardzo... Eryk poziom ostatnio spada (1) Musze stwierdzic ze poziom nauczania w filii na ul. Uphagena ostatnio bardzo... Kasia gorąco polecam! (2) w szkole empik ucze sie juz drugi rok i jestem na prawde zadowolona! widac ze... Miki Polecam (2) W empiku ucze się już kolejny rok i jestem bardzo zadowolona. Naukę... Magda POLECAM! (1) Od 4 lat niezmiennie ucze sie j. angielskiego w WINDSOR CENTRUM JEZYKOWYM.... Barbara ku przestrodze (1) Zmaina siedziby bez zadnego aneksu do umowy. Zmiana siedziby w połowie... oszukany POLECAM!!!! (1) Uczę sie w szkole juz od 6mc,mam super lektorke i efekty juz widze!Nie... Kasia Kurs za granica (2) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z firma Siesta. Swietny kontakt(nie... Alicja Odradzam (2) Chodziłam 1 semestr na kurs hiszpańskiego i bardzo się zawiodłam, nie dość że... Agnieszka Nie polecam wymagającym (1) Chodziłam do wielu szkół językowych i ta ma najniższy poziom nauczania ze... Joanna