Piotr - ocena (1) Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm. Piotr Gabi - ocena (1) Gorąco polecam, wysoki poziom nauczania, lekcje indywidualne dostosowane do... Gabi Lidka - ocena (1) Bardzo wysoki poziom nauczania. Pan Maciej bardzo profesjonalny i przemiły.... Lidka
PiotrB. - ocena (1) Uczę się języka angielskiego już kilka lat, jak dotąd Maciej jest najlepszym... PiotrB. Masmutop - ocena (1) Wszystko miło i profesjonalnie. Polecam. Masmutop Jan - ocena (1) Pełny profesjonalizm, zaangażowanie,fajny lektor, który motywował dzieciaki.... Jan Rodzic - ocena (1) Mogę szczerze polecić tą szkołę. Moje dzieci uczęszczały tam przez wiele lat... Rodzic uczennica - ocena (1) Indywidualne podejście... Nauka z humorem i żartem :) Pełen profesjonalizm... uczennica Marcio - ocena (1) Pan Zbyszko tak mnie naumiał języka że w korpo wszystko czaję co gadają do... Marcio Marta - ocena (1) Polecam naukę w tej szkole językowej. Nauczyciele są niezwykle profesjonalni,... Marta JSM - ocena (1) Profesjonalnie, elastycznie, dobry system motywacji, skutecznie. JSM Monika - ocena (1) Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, przystosowane do poziomu grupy.... Monika Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu angielskiego w tej szkole. Lekcje są... Karolina Dominika - ocena (1) Polecam zajęcia z tą firmą. Spotkania są bardzo profesjonalne, mocno... Dominika polyglot - ocena (1) Fachowe podjście do tematu. polyglot Natalia - ocena (1) Plus za podejście, zaangażowanie, profesjonalizm i atmosferę na zajęciach.... Natalia Adam - ocena (1) Zdawałem CAE, polecam, miła atmosfera, ładny budynek, przyjemnie wspominam. Adam Robert - ocena (1) Dobre centrum językowe - robiłem tu FCE zdałem na A! Robert Łukasz - ocena (1) Świetna szkoła językowa, posiadająca znakomitą kadrę lektorów oraz prowadząca... Łukasz Michał K. - ocena (1) Jestem uczniem szkoły Matsuri od 2,5 roku. Dzięki wspaniałym lektoratom... Michał K.