mieszkanie do wynajęcia (1) Witam będę miała do wynajęcia mieszkanie 3 pokojowe dla 4 osób. Pokoje... aga byłem tam (1) widziałem standard w innych prywatnych i państwowych WSB funkcjonuje i... 50+ Bardzo fajna szkoła (1) Szkoła fajna, świetna kadra, bardzo przyjemne i pomocne panie w... Mark
Szczerze polecam (1) Studiuję na drugim roku Finansów i Rachunkowości. Wbrew ogólnej opinii jaka... Xyz Proszę o opinie na temat uczelni Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa W Nowym Porcie. (6) Witajcie, Proszę o Wasze opinie na temat Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w... ELKA NABÓR ZIMOWY (2) Nabór zimowy 2016 w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa czas zacząć! Zima to... Specjalista ds. rekrutacji Wyższ Nie polecam... (1) Nie polecam Zarządzania na UG, jest wielu wykładowców u których zdawalność... J. K. Zaproszenie do współpracy w zakresie badań - tech. grzewcza (1) Firma z 20-letnim doświadczeniem w branży instalacyjnej poszukuje absolwenta... KLAR.SP.J. NIE POLECAM!!! (1) Nie polecam. Skoda czasu, pieniędzy i przede wszystkim nerwów!!! Wybrałam... student Jak komuś się nie podoba, to niech nie studiuje (8) Skończyłem magisterkę zaocznie na UG a obecnie doktoryzuję się na studiach... mentat bankrutka - opinia (7) Bardzo drogo, nauczyciele maja lekceważacy stosunek do studentow, uważają nas... bankrutka polecam (1) studiowałam architekturę krajobrazu w SSW w Sopocie i jestem bardzo... Kasia Szkolenia BHP, PPOŻ i Pierwszej Pomocy (5) Witam. Jestem obecnie w pracy za granicą i mam do was pytanie dotyczące... Dikson Architektura :) (1) Szukam ludzi, którzy zdają w tym roku na architekturę, żeby się trochę poznać... enigma POLECAM (1) Skończyłam studia w WSTiH (lic. i mgr), jestem zadowolona, polecam... Zuzanna Poszukiwany projektant 6 metrowej łodzi motorowej. (1) Witam. Jesteśmy innowacyjną firmą w branży jachtowej. Poszukujemy... Maciek Filologia angielska (4) Niski poziom nauczania, brak sylabusów (nie wiemy czego się będziemy uczyć i... Małgorzata w ME (1) polecam, chociaż najbardziej wkurzają Ci z katedry siłowni ja PG chemia (1) Interesuje mnie kierunek chemia budowlana vs Konserwacja i degradacja... Paweł nie polecam prawa na WSAiB (1) Prowadzenie przedmiotów tragiczne. Uboga siatka programowa. Co drugi... były student WSAiB