Nieobecności (1) Co się dzieje w przypadku zbyt dużej ilości nieusprawiedliwionych godzin na... Studentka Informatyka - warto? (1) Jak oceniacie ten kierunek? Opłaca się tu studiować? Jak wypada w porównaniu... aa Zadowolona studenta (1) WSB to porządna szkoła wyższa, mogę ją polecić każdemu z czystym sercem. zadowolona
dobra uczelnia (1) ja już kończę studia na SSW. Studiuję architekturę i muszę przyznać, że mają... Pola Kurs Finance & Accounting z językiem niemieckim (1) Uczestniczylem w Kursie Finance & Accounting z językiem niemieckim dla firm z... Michał M podyplomowa socjoterapia (3) Jestem ciekawa opinii, gdzie najlepiej studiować socjoterapie w 3miescie.... Nikea PG a rekrutacja (1) Przykładowy próg punktowy to 45 pkt Ja zdobyłem 42 pkt czy jest szansa na... Rotua Super! (1) skończyłam architekturę wnętrz na SSW i jestem bardzo zadowolona. Poziom jaki... Magda PG informatyka (16) Witam Startowalem na PG na infe ale nie udalo mi sie.Dostalem sie na drugi... zaniepokojony Przyjazna uczelnia (1) Ukończyłem studia zarówno licencjackie jak i magisterskie w Ateneum - Szkole... Sławek O. Polecam!! (1) Bardzo gorąco polecam studia na kierunku dietetyka! Macie możliwość uzyskania... absolwentka Polecam dietetykę na Gumedzie :) (1) jestem absolwentką niestacjonarnej dietetyki na GUMedzie, bardzo fajne... Katarzyna Nie ma się do czego przyczepić (1) Skończyłem studia w zeszłym roku, ekonomia, stacjonarnie. Zajęcia ok, w... Kamil Polecam - student na I miejscu (1) W WSB student jest na I miejscu, również w Dziekanacie :-) Poziom jest ok.... olo Świetna uczelnia i kadra, polecam (1) Bardzo polecam, świetna uczelnia w bardzo dogodnym miejscu. Panie w... Kam Studia menadżerskie po angielsku WSAiB (2) Jak z poziomem studiów jeśli chodzi o ten kierunek? Czy dobrze przygotowują... maciek093 POLECAM (1) Na tej uczelni panuje bardzo przyjazna atmosfera! Wykładowcy są bardzo... Misia PJWSTK - ŚCIEMA (1) Nastawienie na wyzysk studenta, udawanie przyjazności po to tylko, żeby... były student Matematyka na PG (1) Witam :) Czy studiuje ktoś matematykę na PG? Jeśli tak to chciałabym się... Superheroine Super (1) Skończyłem tam IiE. Pomimo tego ze po licecjacie nie robiłem magisterki To... Absolwent