gosia:) (2) Bardzo fajna szkoła miła atmosfera, żadnych problemów jesli chodzi o... gosia polecam (1) polecam a Polecam wszystkim ze ścisłym umysłem (1) Jak każda uczelnia ma plusy i minusy, studiuję na ETI i jestem zadowolony.... etiboy
JAK SIĘ DOSTAĆ? (4) Czy ktoś z Was posiada informacje na temat progu punktowego na AMW? Jakie... Emilia warto tu studiować (2) Uczelnia godna polecenia, miła atmosfera, również skorzystałem z oferty i... Alex konkurs Ingreso (1) Studenckie Koło Rachunkowości i Finansów Analitix w Poznaniu ma zaszczyt... analitix Nie jest tak źle (1) Z pewnością na każdej polskiej uczelni znajdzie się kilkoro wykładowców,... Safin kolega z redakcji - opinia (1) studenci w trybie zaocznym zajęcia mają w budynku liceum na ul.Książąt... kolega z redakcji Marketing i PR - Studia Podyplomowe (1) Przyznam szczerze, że liczyłem na więcej zajęć praktycznych - 1 zajęcia w... Tomi czy warto studiowac na wsb w gdansku (2) Witam!Chce studiowac zarzadzanie zaocznie. waham sie czy zaczac na wsb,... tom AS - opinia (2) Polecam tym, którzy chcą się czegos nauczyć. Poziom jest wysoki ale to... AS Nie ciekawie (2) Studiowałem w PWSH i powiem, że jest tak jak opowiadali czyli... płać i... Mariusz Dziekanat to skandal (1) Studia jak studia, ale sposób zachowania pań w dziekanacie studiów zaocznych... m Wydzaił Historyczny (1) Interesuje mnie opinia obecnych studentów tego wydziału, tzn na jakim... GW najlepsza uczelnia (1) Uważam, że wykładowcy są spoko, umieją wytłumaczyć i zawsze pomogą. Atmosfera... studentka do: prawniczka WSMS (2) a studiowałaś na UG? tak się składa, że miałam okazję studiować zarówno na... Asia Geografia--> Meteorologia i Klimatologia (1) Mam kilka pytań do obecnych studentów tego kierunku i absolwentów. Mianowicie... Whatever mysle o tej szkole,ale...sama nie wiem (2) zastanawiam sie nad ta szkola,moglby ktos napisac na temat ekonomi-inf.w... przyszla studentka Jest suuper (1) Bardzo mi się podoba. Polecam wszystkim!! Wykładowcy wspaniali. Potrafią... Student Polecam (1) Polecam, bo miła atmosfera, ciekawie rozłożony plan zajęć, fajna lokalizacja... Jan