GWSH (1) Nie rozumiem tych negatywnych opinii poniżej. Uczelnia jak każda, uczęszczam... Mirynka Polecam :) (3) Wczoraj odebrałam dyplo. W ciągu trzech lat zdaia studentów byly podzielone... Absolwentka Ateneum - szkoła z klasą... (2) Krótko...Uważam, że Ateneum jest jedyną uczelnią w Gdańsku, w której wydaje... absolwentka
odradzam (1) Skończyłam wcześniej dwa inne kierunki na dwóch innych trójmiejskich... AK Polecam (1) Długo się zastanawiałam nad wyborem tego ci i gdzie chce studiować:) Ateneum... Aga Szkoła na poziomie (1) Jestem jak moja poprzedniczka studentką zaoczną w Ateneum.Jestem bardzo... R Łatwo nie jest (5) ale warto, tylko trzeba madrze wybrac kierunek studiow student PG NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ... (1) AMW jest wg mnie niesamowitą uczelnią. na określnie: NIESAMOWITA składa się:... Zmierzająca ku spełnieniu... Oryginalna Chińska Kaligrafia - Świetny pomysł na prezent ! (1) Świetny pomysł na oryginalny prezent na święta! Oferujemy Ci unikatowe... KaligrafiaChinska.pl Mieszkanie w Oliwie na Wita Stwosza (po drugiej stronie UG) (1) Szukam współlokatorki do kawalerki. Mieszkanko ma 25m2, jest świeżo po... Justys Rachunkowość (2) kto ma rozwiązany zbiór zadań z rachunkowości wojciecha Nastaja. pilnie... sylwiunia127@wp.pl A JA NIE JESTEM ZADOWOLONA!!! (1) Zależy od kierunku. Rzeczywiście, z zewnątrz może wydział wygląda fajnie, ale... bebee polecam (2) Jestem bardzo zadowolona, wykładowcy sympatyczni ale i wymagający, panie w... blondi Student? Dopóki czegoś nie chce. (2) Jw. nie zdążyłem z płatnością do 15-stego. 16 musiałem mieć zaświadczenie, że... Alex jest OK (2) Z tego co wiem sala nr 90 nie należy do WSSE, więc mogli np. nie dostać zgody... miet Rozwiązania do książki "Matematyka" Podstawy z elementami matematyki wyższej (1) Czy ma ktoś zeszyt z rozwiązaniami do tej książki ? "Matematyka" Podstawy... winfast29 Najbardziej obskurna szkoła w trójmieście (3) śmierdząca ,ławki stare odpadające zamiast dzrwi kotary (czerwone z prlu) jak... raff Polecam (1) Skończyłam tą uczelnie w tym roku i bardzo sobie chwale. Wykwalifikowana... anna Bardzo nieprzyjemne pożegnanie z tą uczelnią (1) zalety tego wydziału to ładny, schludny budynek, dobry poziom nauczania. Tuż... administratywistka bez dyplomu ODRADZAM.... (1) TEJ UCZELNI STANOWCZO WSZYSTKIM ODRADZAM!!!!!! SPĘDZIŁAM TAM TRZY LATA... BYŁA STUDENTKA