Jest ok! (1) Studiuje w WSSE i jestem bardzo zadowolony kadra bardzo dobra a panie w... coval swojego losu jest super! (1) Witam. w tym roku ukończyłam pierwszy rok w WSSE! Szkoła jest rewelacyjna.... studentka OK ! (1) Jestem absolwentką tej uczelni i bardzo miło wspominam 3 lata nauki. Uważam,... Emilia
dobra uczelnia (1) Studiowałem stacjonarną administrację i jestem bardzo zadowolony z mojego... Jakub maniak - opinia (1) Szkoła jest ok teraz ma być remont w wakacje więc od października zapraszam... maniak gwsh (1) siema;) mam takie pytanie czy ktos sie orientuje jak wyglada spr, w związku z... moniafor4 z radoscia wróce na ten wydział (1) Podjelam studia w zeszlym roku ale z przyczyn osobistych musialam je... E.W-M zaoczne na wpit to był dobry wybór (1) niedawno ukończyłem studia w Akademii Morskiej, a konkretnie na Wydziale... JAcek dobry wybor !!! (1) dobry wybor !!! Alicja nie polecam (2) szkoła idzie na ilość ściąganej kasy a w zamian studentowi pokazują środkowy... byle do dyplomu Super klimat (1) Wykładowcy z UG ( przynajmniej na zarządzaniu), bogaty księgozbiór... dorota Polecam wymagającym (1) W tej szkole tak naprawdę zaczęła się moja edukacja. Pierwszy raz w życiu... Gosia jak się nie podoba to odejdzcie... (2) jestem studentką zarówno UG(dzienne studia) jak i WSTiH... poziom jest ok -... r pomóżcie...... (2) witam wszystkich... mogłby ktos opowiedzieć o tej szkole ze wszystkimi... przyszły student NIE WIEM CZY WYBRAĆ TĄ SZKOŁE CZY STUDIA W SOPOCIE?? (2) Witam wszystkich!! Nie jestem z trojmiasta wiec nie bardzo orientuje... PROśBA O INFORMACJE (2) OD PAżDZIERNIKA ROZPOCZYNAM STUDIA ZAOCZNE A INTERESUJE MNIE PEWNA... XXX WSTiH Gdańsk (3) witam mam pytanie czy ktos moze rozpoczyna MU? ja tak mam zaliczyc po 1sem 3... bastet84 NAPRAWDĘ POLECAM (1) Podoba mi się poziom tej szkoły. Nie jest łatwo i właśnie o to chodzi. Rok... MAREMAJ Polecam (1) Polecam wszystkim , nauczyciele wyrozumiali , klasy dobrze przygotowane.... Paweł Szkoła nastawiona na zysk (1) Pomimo bardzo wysokiego czesnego w szkole brak nawet klimatyzacj!a student... student III roku