Polecam z pełną odpowiedzialnością (1) Po pierwsze, szkoła mała, więc studenci są traktowani naprawdę wyjątkowo.... Ania co lepsze wsb czy wsz, zarzadzanie (1) witam. waham sie nad tymi dwoma szkolami. poprosze opinie studentow najlepiej... tomtom nie jest źle :) (1) uczelnia jak uczelnia ma swoje plusy i minusy;plusy to miła administracja z... Olga
porządna uczelnia :) (1) Spędziłam w WSZ 3,5 roku, w tej chwili kontynuuję naukę na innej uczelni,... absolwentka - socjolog :) Sylwester w Górach. (1) Sylwester zbliża się wielkimi krokami :) - szukam jakiegoś miejsca gdzie... Thunder_one a co z plajtą? (1) wplacilam pieniadze,dzisiaj dowiaduje sie ,ze to sciema... zniesmaczona ??? (2) powiedzcie mi prosze, jakie sa ceny za semestr.. dziekuje z gory :) klaudia jest świetnie (1) aktualnie studiuje zaocznie pedagogike, i wcale nie mam problemow zwiazanych... elko rew123 - opinia (1) Studenka zaoczna. Traktowana jako rzecz do płacenia pieniędzy, a nie jako... rew123 ;] (1) Szkoła super, ludzie bardzo sympatyczni, wykładowcy także :) Polecam... Madź polecam :) (1) jestem bardzo zadowolona z tej uczelni i polecam wszystkim :) przystępna... aalicaa POLECAM WSZYSTKIM AMBITNYM (1) Nauki dużo, trzeba się starac, myślec, poświęcac dużo czasu. Ale warto, gdyż... Ania studenci płacą mniej (1) Promocja specjalnie dla studentów - atrakcyjne zestawy notebook + drukarka... samsung_01 Nie licząc 2-3 roku to super (1) Na początku byłem zachwycony, potem z dnia na dzień było coraz gorzej. Cześć... prawie absolwent (oby) jest dobrze (1) kończyłam studia magisterskie-jest dobrze :) można spokojnie polecić innym :)... kasia Polecam politologię (1) Witam. Jestem absolwentem tej uczelni. Skończyłem na niej licencjat. Magistra... absolwent WSB (1) polecam;) kataryna WSFiA - nieźle się zapowiada (1) Nie jest aż tak źle z naszą uczelnią, bo chyba zmienili właściciela, a... batistuta aleks - opinia (1) Jestem studentką tej uczelni i mam dość słuchania tych bzdurnych opinii.Kadra... aleks P O L E C A M !! (1) Hej ja osobiście polecam studiowałam przez trzy lata i bylo naprwawde super.... krystek