opinia beznadziejna (1) Ten szptal powinien być wyremontowanya jest obskurny wykładziny do wymiany,... korin Nie jest tak tragicznie!!! (3) Nie przesadzajmy nie jest tak tragicznie, to zależy chyba jak się trafi , ja... bestiko Szpital srebrzysko (1) Beznadziejna obsługa piekegniarska, zero zasad bezpieczeństwa pacjentów,... K.Zygert
Tragiczne warunki (1) Warunki, w jakich leczą się chorzy są tragiczne. Szesciosobowe, obskurne... Tres Tragedia! (2) Pacjenci mogą korzystać z internetu i urządzeń mobilnych! Ktoś, kto jest... ZamknacIch!!! porażka (5) Pracują tam sadysci jest jedno tłumaczenie albo się uspokoisz albo pójdziesz... Mietek sreberko 2014 (1) Fajnie było,niechcący sanitariusz oberwał ale lekutko hehe.19C. Pigulki... shotakan A mnie się podobało ! (2) Nie wiem skąd takie skrajnie złe opinie !?! Mnie tam pomogli, pobyt wspominam... Były pacjent Tragedia (2) Pielęgniarki(większość bo są wyjątki ) aroganckie jakby pracowały tam za... Mama magii - opinia (1) pierwszego pobytu na oddziale 20d nie wspominam za dobrze naprawde ciezkie... magii Szatan - opinia (2) nie polecam. Spędziłem tam 10 dni i bardzo źle oceniam cały tam pobyt. Na... Szatan begum - opinia (2) Spędziłam tam 3 tygodnie(po mojej probie samobojczej zostalam tam... begum Strach się bać (1) W tym szpitalu jest pomieszanie z poplątaniem. Ludzie, którzy mają depresję... Oburzona