Sztuczne lodowisko w Gdyni

Lodowiska

Gdynia, Kazimierza Górskiego

Beznadzieja (2) Fatalna obsługa, wyposażenie z resztą też nie najlepsze... Łyżwy nie... -.- dee - opinia (1) bardzo dobre lodowisko. fajni ludzie i klimat. dee fatalna tafla, jakby bronami przejechali, zaorane jak stepy akermańskie (2) malutkie, nabite ludźmi pod sufit, to pokazuje jak bardzo potrzebne jest... Mikołaj
re (1) wspaniała rozrywka dla rodziców i dzieci bardzo miła obsługa i życzliwi... bozena bigdoń Dlaczego nie pracuje ten pan co jest na filmie (1) Witam Jestem stałym bywalcem lodowiska i ku mojemu zaskoczeniu w tym roku... bywalec lodowiska PIERWSZE WRAŻENIE (1) ...MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE BYŁAM DZISIAJ PO WIELU LATACH PRZERWY NA LODOWISKU W... ewa polecam (1) polecam kocham to lodo i jest ono bardzo ważne w moim życiu. Wyczekuję aż... liminka Bezpieczeństwo (1) Trafne spostrzeżenie,że ceny są bardzo przystępne dla każdego,ale w drodze z... Klient Było Super!!!!!!!!!!!!! (1) Jakość lodu Bardzo Dobra,miła admoswera, fajna muza i do tego brak tłoku.Same... Gocha Jest Zajebiściee ! (1) Jest Extraaa Jestem na tyym filmiku i moja przyjaciółka hahah Beka hahahah... Amandziia tak sobie (1) Byłam na tym lodowisku już pare razy i za każdym razem jest inaczej raz jest... ja :) (2) bajer micro92 jams - opinia (1) Jest naprawde fajnie, mila atmosfera i zimny lod :) jams zniechęcenie.... (1) Obsługa zawsze miła i nie mająca wpływu na panujące zasady. W zeszłym... Zawiedziona...:(( z braku laku..... (1) Podobny efekt gdyby był mróz można by uzyskać na osiedlowych "asfaltówkach"... ja lepsze lodowisko takie niż żadne (1) Plusy: - bliska lokalizacja - niskie ceny - dostępność karnetów i... krichum dobra (1) Uważam, że lodowisko w Gdyni jest w całkiem dobrym stanie. Myślę że... buba weell - opinia (1) tafla lodowiska to porażka, bardzo niebezpieczna!Dla porównania proszę... weell Nie polecam. Tafla pokryta woda i niewygladzona. (1) Nie polecam. Tafla pokryta woda i niewygladzona. julka