Szukam dziewczyn do zespołu wokalnego

Mam 23 lata i odkąd poszłam na studia brakuje mi okazji do grania i śpiewania z innymi ludźmi, dlatego pomyślałam, że chciałabym spróbować stworzyć grupę 3-4 osób do śpiewania wielogłosowego. Zależy mi szczególnie na osobach, które nie mają doświadczenia w zespołach, ale lubią śpiewać i chciałyby razem ze mną spróbować. Szukam osób, które jak ja, śpiewają głównie dla siebie i brakuje im wyzwań muzycznych w nieco większej grupie. Nie jest to nic zobowiązującego - jeśli się nie uda, to nic:)
Osobiście lubię zarówno muzykę klasyczną, folkową jak i współczesną, dlatego jestem bardzo otwarta jeśli chodzi o rodzaj muzyki, na której chciałybyśmy próbować.
Zainteresowanych proszę o kontakt
tel. 515258401 lub
email malgorzatamazurek@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam dziewczyn do zespolu wokalnego

Hej,

Jesli chodzi o spiewanie wieloglosowe moze interesuja Cie eksperymenty z overdubowaniem wokali (tak, ze sama nagrywsz kolejne sciezki z glosami)? Tak jak np. Kimbra robi swoje aranze na TC VoiceLive Touch czy Dub FX na loop stacji Bossa. Jak masz ochote, to mozemy cos tak podzialac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Białe tango (281 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...