TYLKO NIE CHIRURGIA 24H
miałam mały wypadek i pojechałam ok godz 2 w nocy do szpitala studenckiego ! Boze miej w opiece ludzi którzy tam trafiają z poważnymi urazami ! Od samego początku pielegniarka byla bardzo niesympatyczna, bo ja OBUDZILIŚMY ! z łaską dała mi skierowanie na rentgen, na którego czekałam jakieś 15/20 min zanim Pani go obsługująca się obudziła, choć to byla jedyny mila osoba w tym szpitalu, przy najmniej przeprosila ze przysnela i ze czekalismy, po zdj wrocilam do gabinetu, gdzie pielegniarka kazala mi czekac , a ona w tym czasie pisala sms-s ! Skandal ! po jakies kolejnych 15 min zszedl lekarz ! na twarzy mial jeszcze odlezyny od poduszki ! spojrzal tylko na zdj rentgenowskie : zlamanie, pani zalozyla ZLE szyne ! dopiero gdy poprosilam o nazwiska to sie opamietali ! Dzieki lekarzowi P. moglam do konca zycia miec zle zrosniete palce, dopiero po wizytach w poradni reki i na sorze uzyskalam fachowej opini i opieki. zamiast szyny w dol mam nastawiany palec niesamowity bol i wydluzona kuracje z 4 do 8 tygodni ! a wszystko dziki dr P. oraz pielegniarce, ktora nie chciala podac nazwiska ! WSTYD !